Cărţi pentru jurnaliştii bistriţeni din partea verzilor

Cărţi pentru jurnaliştii bistriţeni din partea verzilor

Verzii bistriţeni au organizat astăzi o conferinţă de presă mai inedită. Dincolo de declaraţiile făcute despre politicile de mediu, liderii verzilor din judeţul Bistriţa-Năsăud au donat cărţi ziariştilor veniţi la această întâlnire.

Ziariştii au fost întâmpinaţi de liderii Partidului Verde, Cristian Ţetcu şi Marius Bălan cu câte o carte în mână, pe mese şi pervazele ferestrelor fiind înşirate zeci de cărţi. Potrivit preşedintelui organzaţiei municipale, Marius Bălan, cel care găzduieşte în propria casă, sediul acestei formaţiuni politice, gestul este unul de recunoştinţă pentru activitatea jurnaliştilor bistriţeni.

„ Mă bucur că existaţi. Vreau să vă transmit un mesaj de prietenie şi de respect pentru activitatea pe care o prestaţi. Sunteţi mai profesionişti decât administraţia publică locală bistriţeană, cea mai slabă din ultimii 25 de ani. Vă mulţumesc că existaţi”, a spus Bălan.

De asemenea, Marius Bălan a prezentat o „cărticică”  despre viruşii care afectează copiii preşecolari şi pe care o va dona primarului Ovidiu Teodor Creţu: „ Ameninţările primarului Creţu nu mă impresionează deloc. Ne pot virusa dar există şi antibiotice”, a mai spus Bălan.

Precizăm faptul că volumele provin din colecţii particulare şi care au aparţinut unor prieteni ai lui Marius Bălan şi care au plecat în străinătate.

Categoria: Politica