CANDIDATURI OFICIALE ŞI LA PSD

CANDIDATURI OFICIALE ŞI LA PSD

Candidații PSD din Bistrița-Năsăud și-au depus astăzi în mod oficial candidatura pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie.

Senatorul Ioan Deneș, deputatul Doina Pană, deputatul Daniel Suciu, precum și vicepreședintele CJ Alexandru Pugna sunt doar câteva dintre numele propuse de PSD BN pentru alegerile parlamentare.

DANIEL SUCIU: „Astăzi a fost o zi importantă pentru noi. Un nou început, atât pentru cei care au mai candidat, cât și pentru cei care se află pentru prima dată într-o asemenea ipostază. Dar nu noi suntem actorii principali. Nu noi candidații. Ci oamenii și așteptările lor. Și ce vor ei de la aleșii lor. Suntem optimiști dar responsabili și ne dorim să-i convingem că suntem o echipă unită, serioasă și din rândul lor. Aceasta este miza acestor alegeri, oamenii și nu candidații. Îndrăzniti să credeți în România și potențialul ei. Mult succes!”

DOINA PANĂ: Pornim la drum să reprezentăm cetăţenii României printr-un program de guvernarte pe care îl vom susţine, dar şi să reprezentăm cetăţenii acestui judeţ, pentru că noi am mers, şi data trecută, pe lângă programul de guvernare, cu ceea ce solicitau specific locuitorii pentru zona noastră. Raportăm cu mândrie că am bifat tot. Noi vom lansa o adresă de email unde să aflăm mai multe decât aflăm în întâlnirile din fabrici şi de pe stradă, astfel încât toată plaja de doleanţe să ajungă la noi şi să o susţinem. Sunt foarte încrezătoare pentru că venim realmente spre binele românilor, să creştem clasa de mijloc cu adevărat în România. Vrem ca pensionarii să o ducă mai bine, tinerii să o ducă mai bine, vrem să fie locuri de muncă bine plătite. Faţă de mandatul de acum patru ani când ni se cereau locuri de muncă, acum am trecut în etapa firească în etapa de locuri de muncă mai bine plătite, cu o fiscalitate care să permită creşterea nivelului de trai, care să relanseze economia şi să demonstrăm că ceea ce am pornit bun pe vremea Guvernului Ponta vom duce mai departe, astfel încât România să ajungă în UE ca o ţară respectată şi prosperă. Noi credem în România şi cerem tuturor să îndrăznească să creadă în România”, a precizat deputatul Doina Pană.

 

CAMERA DEPUTAȚILOR

1.   Adriana Doina Pană

2.   Vasile Daniel Suciu

3.   Alexandru Pugna

4.   Ana Gabriela Burduhos

5.   Daniel Mihai Cotul

6.   Liana Nedelea

7.   Petru Traian Pavel

 

SENAT

1.   Ioan Deneș

2.   Ioan Claudiu Grigore

3.   Ciprian Oprea Ceclan