Candidatul PNL la primăria Bistriţa va fi decis de un sondaj de opinie. Cercetarea sociologică va fi supervizată de Bucureşti

Candidatul PNL la primăria Bistriţa va fi decis de un sondaj de opinie. Cercetarea sociologică va fi supervizată de Bucureşti

Liberalii au intrat în trena viitoarei campanii electorale pentru alegerile locale şi, pentru a nu mai repeta greşelile din 2016 cu vine Adrian Titieni şi candidează Stelian Dolha, vor anunţa candidatul cu puţin timp înaintea începutului campaniei electorale pentru algerile prezidenţiale.

Septembrie, ultimul sondaj

Mai mult, pentru ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea, mai ales că la nivelul PNL Bistriţa există şase liberali înscrişi în această cursă, câştigătorul va fi stabilit după citirea unui sondaj de opinie realizat la nivel local. Contextual, la linia de start s-au aşezat următorii: Ioan Turc, preşedintele PNL BN, Sorin Hangan, liderul PNL Bistriţa, Diana Morar, şefa organizaţiei de femei, avocat, Dorin Dobra, lector universitar UBB Cluj-Napoca, fost senator, Marin Rus, medic de familie şi om de afaceri şi  Cosmin Moldovan – hidrolog la „Apele Române.
„Am fost la Bucureşti şi am promisiunea că acea cercetare sociologică pe care o supraveghează Biroul Politic Naţional, preşedintele, secretarul general, se va face în luna septembrie. De la începutul lunii septembrie se fac mai multe asemenea sondaje în ţară, preşedintele Orban mi-a promis personal că va începe cu Bistriţa. Sperăm că aşa va fi, ca în luna octombrie să vă spunem candidatul”, a explicat Sorin Hangan.

Categoria: Politica Locala