CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ AL MAI şi-a stabilit câştigătorii

CAMPIONATUL DE TENIS DE MASĂ AL MAI şi-a stabilit câştigătorii

Au fost premiaţi câștigătorii etapei finale a Campionatului de tenis de masă al Ministerului Afacerilor Interne, desfăşurat în perioada 25-28 aprilie 2017, în Sala Olimpică „Gheorghe Bozga” din Bistrița.

 

Competiţia a fost organizată de către Centrul Cultural MAI împreună cu Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, al judeţului Bistriţa-Năsăud, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, Clubul Sportiv Municipal Bistriţa şi Asociaţia Sportivă Club Dinamo 6 Bistriţa-România.

 

La această competiţie au participat peste 90 de sportivi, angajați în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, calificaţi în etapa finală.

 

Astăzi, 28 aprilie a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor, în prezența reprezentanților structurilor participante.

 

La grupa femei s-a obţinut următorul clasament:

Locul I    – UDREA RALUCA –D.I.P.I.

Locul II   – MUNTEANU RAMONA – I.J.J. BACĂU

Locul III  – CÎRSTESCU ALEXANDRA- I.P.J. BUZĂU

Locul IV  – COJOCARIU ROXANA – I.J.J. ILFOV

Locul V – SAVIN GABRIELA – B.A.D.

Locul VI VALE CRINA-I.P.J SĂLAJ

 Premiile au fost acordate de către  comisarul șef de poliție Jurcan Claudiu Petru, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa- Năsăud.

La grupa 35-45 ani, bărbaţi, s-a obţinut următorul clasament :

Locul I   NISTOR DOREL- I.J.J. BISTRIŢA-NĂSĂUD

Locul II  CORUŢ GABRIEL- I.P.J. TIMIŞ

Locul III – POLOCOȘER CRISTIAN – I.S.U. SUCEAVA

Locul IV – MESZAR RĂZVAN – I.P.J. ARAD

Locul V   MANEA MIHĂIŢĂ – GARDA DE COASTĂ

Locul VI – MARTINAȘ MARIUS – I.S.U. IAȘI

Premiile au fost acordate de către  locotenent colonelul Borșan Laurențiu, împuternicit Prim Adjunct al şefului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La grupa până la 35 ani, bărbaţi, s-a obţinut următorul clasament:

Locul I   – FARCAŞ DAN – I.S.U. SĂLAJ

Locul II  – LABO ALEXANDRU – I.S.U. SĂLAJ

Locul III – JUMARĂ CRISTIAN – ACADEMIA DE POLIȚIE

Locul IV –POP SORIN – I.P.J. BISTRIŢA NĂSĂUD

Locul V  WISCHEGG ROBERT – I.T.P.F. IAŞI

Locul VI – RĂDUCAN BOGDAN – I.S.U. DOLJ

 

Premiile au fost acordate de către maiorul Răcilă Florin, din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, al judeţului Bistriţa-Năsăud.

La grupa peste 45 ani , bărbaţi, s-a obţinut următorul clasament:

Locul I    –  DONCEA CĂTĂLIN – I.J.J. GIURGIU

Locul II  –   ANDRECUŢ VIOREL – I.P.J. BISTRIŢA NĂSĂUD

Locul III –  MOLDOVAN OVIDIU – I.S.U. MARAMUREȘ

Locul IV  – DUMBRAVĂ DOREL – D.O.S.

Locul V   – PALAGHIŢĂ REMUS- I.P.J. BACĂU

Locul VI –  NIȚU LIVIU – I.P.J. BUZĂU

Premiile au fost acordate de către comisarul șef de poliție Toma Ivan din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Pentru sprijinul acordat în organizarea şi buna desfăşurare a Campionatului de Tenis de Masă, s-au acordat diplome speciale și cupe din partea Ministerului Afacerilor Interne, de către  comisarul șef de poliție Crînguș Nicolae, din cadrul Centrului Cultural MAI, tuturor instituţiilor implicate în eveniment, respectiv Instituţiei Prefectului, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, al judeţului Bistriţa-Năsăud, Clubului Sportiv Municipal Bistriţa, Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, precum şi Asociaţiei Sportive Club Dinamo 6 Bistriţa- România.

Totodată, au fost acordate diplome speciale şi cupe comisarului șef de poliție Toma Ivan din cadrul I.P.J. Bistrița-Năsăud şi domnului Palaghiță Remus, din cadrul I.P.J. Bacău.

 

 

Categoria: Sport