joi, aprilie 2, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Campanie la Beclean, în memoria taximetristului Claudiu Zegrean, decedat într-un accident rutier

  Must Read

  FII VOLUNTAR: Unii chiar o fac din suflet- Alina Rus

  Nu putem să nu ne scoatem pălăriile în fața unor oameni pentru care altruismul este o caracteristică firească...

  Indiferent de cauză, persoanele decedate se vor înmormânta în maxim 24 de ore! Decizia aparține CLSU Bistrița

  În contextul evoluției pandemiei cu COVID – 19 și a măsurilor preventive adoptate la nivel național, județean...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL
  Beclenarii au demarat o campanie împotriva consumului de alcool la volan, în memoria taximetristului Claudiu Zegrean care a decedat în urma unui accident de circulație în care celălalt șofer implicat ar fi fost băut la volan.
  „Comunitatea din Beclean (la inițiativa domnului Emil Hidoș, cu sprijinul taximetriștilor din Beclean reprezentați de Alexandru ALy Mihoc și cu ajutorul domnului psiholog Ionel Simionca care a pus la dispoziție fotografiile) își dorește astfel să atragă atenția asupra unui fenomen îngrijorător: consumul de alcool la volan, care chiar poate ucide! Este un manifest împotriva tuturor șoferilor care nu își dau seama de gravitatea consumului de substanțe alcoolice la volan, că-și pot pune viața în pericol, dar mai ales pot pune în pericol viața celorlalți participanți la trafic!
  Acum e timpul să dăm un share masiv acestor fotografii, ca ele să ajungă la ochii și urechile celor care se simt un pic „cu musca pe căciulă” cu speranța că tragedii ca și cea în care a murit taximetristul Claudiu Zegrean să nu se mai repete!”, se arată într-un mesaj scris în grupul de Facebook Stiri din Beclean.
  Vă amintim că accidentul în care și-a pierdut viața Claudiu Zegrean s-a petrecut în data de 1 octombrie, în jurul orei 4.00 dimineața, când acesta ducea spre casă trei clienți luați de la o nuntă. La un moment dat, pe panta de coborâre de la Coldău, un șofer care s-ar fi aflat băut la volanul unui VW Touareg, a pătruns pe contrasens și a izbit din plin taximetrul în care se aflau cele patru persoane. Impactul a fost atât de puternic încât taximetristul a murit pe loc, iar cei trei pasageri au ajuns cu răni la spital.
  Șoferul Touareg-ului a foat inițial reținut și arestat preventiv de către Judecătoria Beclean, însă a foat plasat în arest la domiciliu câteva zile mai târziu de către magistrații Tribunalului Bistrița-Năsăud. Decizia a revoltat comunitatea din Beclean, care și-a manifestat pe Facebook  indignarea asupra faptului că șoferul Touareg-ului ar putea scăpa până la urmă nepedepsit pentru fapta pentru care este anchetat.
  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  FII VOLUNTAR: Unii chiar o fac din suflet- Alina Rus

  Nu putem să nu ne scoatem pălăriile în fața unor oameni pentru care altruismul este o caracteristică firească...

  Indiferent de cauză, persoanele decedate se vor înmormânta în maxim 24 de ore! Decizia aparține CLSU Bistrița

  În contextul evoluției pandemiei cu COVID – 19 și a măsurilor preventive adoptate la nivel național, județean și local, în vederea limitării...

  RĂMĂȘIȚELE ZILEI: De la dialog la monolog și despre virusata comunicare. Respect pentru transparența lui Gabriel Lazany

  Suntem într-un fel de război, unul dur și cu foarte multe victime, din ce în ce mai...

  Gabriel Lazany vorbește despre decesul de la Ilva Mică: ” Parcă e o glumă proastă de 1 aprilie , au venit rezultatele, iar pacientul...

  Managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany a ieșit astăzi într-o conferință de presă în curtea spitalului și a vorbit...

  Decesul de la Ilva Mică este confirmat de primarul Aurel Horea. El nu știe dacă e vorba de o moarte cauzată de Covid 19

  Primarul comunei Ilva Mică, Aurel Horia a confirmat faptul că are un deces în comuna pe care o administrează, fiind vorba...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -