CĂLDURĂ ŞI TRICOURI UDE PE STADION

CĂLDURĂ ŞI TRICOURI UDE PE STADION

tsd 1

Bistriţenii care au suferit aseară de căldură s-ar fi putut bucura de un duş gratuit în incinta stadionului Jean Pădureanu. Nu, nu este vorba de o nouă piscină, ci de o bătaie cu baloane umplute cu apă, eveniment scos din jobenul liderilor de la Tineretul Social Democrat. De la distracţie nu a lipsit preşedintele Radu Moldovan dar nici Doina Pană. Cei doi nu au intrat în luptă, dar s-au amuzat teribil de această şotie la care au luat parte aproape 100 de adolescenţi şi copii.
La cele 33 de grade Celsius înregistrate aseară în Bistriţa, năzdrăvănia pusă la cale de tinerii social-democraţi a avut priză la copii şi adolescenţi, aceştia venind în număr mare pe terenul sintetic al stadionului municipal.
Motivul a fost unul cât se poate incitant, fiind vorba de o bătăie cu baloane umplute cu apă, un eveniment anticaniculă pus la punct de tinerii social democraţi.
Aşa cum era de aşteptat, de la lupta anticaniculă nu au lipsit preşedintele Radu Moldovan dar nici şefa femeilor social-democrate, Doina Pană.

Pentru că toată lumea s-a simţit udă dar răcorită şi cu chef de distracţie, organizatorii au promis că vor mai repeta acest gen de evenimente.

 

Categoria: EVENIMENT