Căianu Mic: Campanie medicală pentru prevenirea Hepatitei B și C

Căianu Mic: Campanie medicală pentru prevenirea Hepatitei B și C

Organizarea acestei campanii a fost posibilă ca urmare a încheierii unui protocol de colaborare între Primăria Căianu Mic și Spitalul Județean de Urgență Bistrița, cu sprijin din partea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud!  În cadrul acestei campanii medicale, vor beneficia de testare gratuită cetățenii domiciliați în comuna Căianu Mic!

Toate persoanele care doresc să participe la campania medicală de testări gratuite, trebuie să se înscrie până la data de 1 aprilie 2019 la numerele de telefon 0263347000 sau 0721210955. Persoana de contact este Boca Rodica, asistent medical comunitar în cadrul Primăriei Căianu Mic.

Paul Știr, primar Căianu Mic: Campania medicală se va desfășura la sediul Primăriei Căianu Mic la o dată pe care o vom stabili după expirarea perioadei de înscriere! Mulțumesc pentru tot sprijinul acordat lui Emil Radu Moldovan, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și lui Gabriel Lazany, managerul Spitalului Județean de Urgență Bistrița! Așteptăm să vă înscrieți într-un număr cât mai mare!  Sănătatea rămâne un domeniu prioritar pentru administrația locală a comunei Căianu Mic!”

 

Categoria: EVENIMENT