Cadourile pentru copiii din Glodeni sunt tot mai multe: tinerii social-democraţi pun şi ei umărul

Cadourile pentru copiii din Glodeni sunt tot mai multe: tinerii social-democraţi pun şi ei umărul

După ce preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, prefectul Ovidiu Frenţ, ISU, jandarmii bistriţeni, fetele de la echipa de handbal au pus mână de la mână, astăzi a venit rândul tinerilor social-democraţi.

Bogdan Ivan: „ După ce timp de 16 ani copilașii din comunitatea noastră au primit cadouri de la oameni cu suflet mare, Tășuleasa Social ne oferă șansa să exersăm lecția de a dărui! Împreună cu colegii mei din TSD Bistrița-Năsăud am achizițonat în această seară 20 de cadouri pentru copilașii din Raionul Glodeni, Republica Moldova. Niciun sentiment nu se poate compara cu cel de a oferi bucurie. Și doar dăruind o vom putea dobândi! Mulțumim Tășuleasa Social pentru oportunitate și tuturor colegilor mei cu suflet mare care au contribuit la campania “Camionul de Crăciun în Basarabia”! Bucuria vine din gesturi mici dar din suflet! Și dumneavoastră aveți posibilitatea ca până în 17 Ianuarie, contra sumei de 144 de lei să achizitionați un cadou pregătit de Selgros Bistrița special pentru această campanie!”.

Reamintim că:  1200 de copii din raionul Glodeni vor primi  cadouri din partea judeţului Bistriţa-Năsăud, acţiunea fiind a Asociaţiei Tăşuleasa Social. Raionul Glodeni  este înfrățit cu județul Bistrița-Năsăud. În Republica Moldova, unde se sărbătoreşte Crăciunul de rit vechi la jumătatea lunii ianuarie, vor merge două camioane de daruri venite din Germania. Scopul Asociaţiei Tăşuleasa Social este de a mai aduna încă 2500 de daruri pentru alte două camioane.

Categoria: EVENIMENT