Bursa zvonurilor: Efectul razelor gamma asupra avocatelor şi chestorilor de poliţie

Bursa zvonurilor: Efectul razelor gamma asupra avocatelor şi chestorilor de poliţie

Al naibii politica asta, perversă, cu gânduri de căpătuială. Un zvon mai puţin agreat prin mediile democrat-liberale şi, deja, înfiripat prin on line-uri şi nu numai, vorbeşte despre juna liberală Diana Morar, co-şefa femeilor ex-PNL de rit vechi şi, care, se vrea pe scaunul ocupat acum de un alt liberal, Ioan Ţintean.

Contactat telefonic,. deputatul Stelian Dolha, deloc încântat de-o asemenea posibilitate, a spus că habar nu are de vreo posibilă numire, neavând loc discuţii în Cex-ul liberal cu privire la acest subiect, doar că sursele noastre ne-au spus că s-ar discuta direct cu Bolojan.

Din toate aceste poveşti, putem doar înţelege că urmând exemplul luminos al Anişcăi Bob, Diana und deine mutter se vrea la Prefectură. Foarte frumos, dar pentru asta e nevoie de al treilea, adică de Dacian Cioloş.

Până ajunge Diana la Bucureşti, demiterile a patru grei din MAI spune multe despre intenţia Sasului de-a face ordnung und disziplin lernen. Se aude că, pensionarea forţată şi dintr-o dată a patru chestori, unii foşti miliţieni, a lăsat un vid de putere care trebuie umplut cu profesionişti. Unii prieteni din sistem ne-au spus că ar putea fi vorba şi de peacemakerul Marius Linul, poliţist de înaltă probitate morală şi specialist în informaţii, acesta fiind, la un moment dat, adjunct al şefului 2 şi 15.

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 ianuarie a.c., următoarele decrete:
•Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de  poliție Cuhutencu Ion cu Ministerul Afacerilor Interne;
•Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor principal de  poliție Pop Nelu cu Ministerul Afacerilor Interne – la data de 1 februarie 2016;
•Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliție Pop Ștefan-Zaharie cu Ministerul Afacerilor Interne – la data de 15 februarie 2016;
•Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliție Bădescu Mihai cu Ministerul Afacerilor Interne – la data de 25 ianuarie 2016.
* Nelu Pop si Zaharie-Stefan Pop se aflau la conducerea Inspectoratului general pentru Imigrari.
* Ion Cuhutencu lucra la Direcţia Audit Public Intern. Potrivit celei mai recente declaratii de avere, din iunie 2015, Mihai Badescu era sef serviciu la Directia generala management operational din Ministerul de Interne.
Interesant e că numele acestora a fost, de-a lungul timpului, implicate în mai multe scandaluri, iar unii chiar fuseseră decorați de către președinte.

Categoria: Zvonuri si barfe

Articole din aceeasi categorie