Bogdan Ivan, lector la Conferința Asociației Europene a Sociologilor

Bogdan Ivan, lector la Conferința Asociației Europene a Sociologilor

Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean, Bogdan Ivan a participat în aceste zile la Conferința Asociației Europene a Sociologilor, evenimentul desfășurându-se la Universitatea din Manchester.

”În cadrul panelului Sociologia Comunicării și Cercetării Media, am prezentat o lucrare ce tratează legătura dintre rețelele sociale online, campania electorală și rezultatele alegerilor europarlamentare. După un semestru în care am susținut seminariile de Istorie Socială studenților de la Facultatea de Sociologie a Universității București, această experiență îmi întărește convingerea că doar educația poate schimba lumea în care trăim în bine!”, spune Bogdan Ivan.

Potrivit celor spuse de Bogdan Ivan, la Manchester au fost prezente nume mari ale sociologiei europene și mondiale: ” Mă bucur că alături de reprezentanții României am avut ocazia să împărtășim idei, temeri, întrebări și viziuni cu profesori ai universităților Harvard, Oxford, London University, Manchester University. O supriză foarte plăcută a fost Sari Hanafi, Președintele Asociației Internaționale a Sociologilor”, a mai scris pe FB, Bogdan Ivan.

 

Categoria: Administratie