vineri, aprilie 3, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  Bistriţeanul Pompei Cocean, ales vicepreşedinte TLDE la nivel naţional

  Must Read

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Prima Conferință a Tineretului Alianței Liberalilor și Democraților, desfășurată la sfârșitul săptămânii trecute la Palatul Parlamentului, a reunit  peste 600 de tineri delegați din toate județele țării, pentru a fi aleasă componența Biroului Permanent Național. La eveniment au luat parte și reprezentanți din cadrul conducerii ALDE, precum președintele Călin Popescu Tăriceanu, Norica Nicolai și Andrei Gerea, iar dezbaterile au vizat proiectele propuse de tineri și viziunea acestora, în general, despre domeniul politic în actualul context.

  Filiala TLDE Bistrița-Năsăud a fost reprezentată de către președintele Pompei Cocean, împreună cu alți 19 membri delegați.

  „În urma alegerilor, Biroul Permanent Național al TLDE cuprinde pe lângă președinte, 15 vicepreședinți, 20 membri și 12 membri supleanți. În funcția de președinte al TLDE a fost ales Claudiu Daniel Catana. Președintele filialei TLDE Bistrița-Năsăud, Cocean Pompei, a fost ales vicepreședinte la nivel național cu un număr de 175 voturi, fiind clasat pe locul 8 în ordinea descrescătoare a voturilor pentru Biroul Politic Național TLDE”, se arată în comunicatul remis redacţiei.

  Pompei Cocean are 29 de ani și este consilier local în comuna Târlișua, locul său natal. A urmat cursurile Facultății de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, specializarea Geografia Turismului, absolvind apoi studiile de masterat în domeniul Amenajării și Dezvoltării Turistice. În prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ și administratorul unei afaceri în domeniul transportului.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  Decesul numărul 4 în BN: Este sau nu este? Vezi ce s-a întâmplat la Teaca

  Un deces 4 este nu este anunțat oficial dar confirmat din mai multe surse. E vorba de un bărbat de 59 de ani...

  Doina Pană: Deputaţii PNL s-au opus unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor

  Deputaţii PNL s-au opus vineri unor proiecte susţinute de toate partidele, în plenul Camerei Deputaţilor, a afirmat deputata PSD Doina Pană.

  Ionuț Simionca, PMP: Astăzi am întins o plasă de siguranță pentru cei afectați economic de pandemia COVID-19

  Măsurile de protejare economică a populației și a firmelor pe care le-am susținut constant de la declanșarea crizei COVID-19 pot fi puse...

  Încă 4 decese. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în România la 122.

  Grupul de Comunicare Strategică anunţă că încă patru pacienţi cu COVID-19 au murit. Bilanţul total al deceselor cauzate de COVID-19 ajunge în...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -