BISTRIŢEANUL LUCIAN SĂNMĂRTEAN, OFERTAT DIN DUBAI

BISTRIŢEANUL LUCIAN SĂNMĂRTEAN, OFERTAT DIN DUBAI

Situația grea de la Pandurii l-a făcut pe Lucian Sânmărtean să nu mai continue în Tg Jiu, fiind neplătit din luna iunie a anului trecut.

Jucătorul dorit de Dinamo, Viitorul, dar și de Xanthi pare că a decis ce va face în carieră. Sursele Gazetei au dezvăluit că mijlocașul de 36 de ani a plecat în această dimineață din România spre Emiratele Arabe Unite, acolo de unde a primit o ofertă extrem de tentantă.

„Magicianul” cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.de a ajuns deja la Dubai, acolo unde zilele viitoare va purta ultimele discuții cu noua sa echipă.

„Este o ofertă foarte bună pentru Lucian care a dovedit că încă mai poate juca fotbal de calitate! El și-a dorit mult să revină în România, dar din păcate situația de la Pandurii l-a făcut să plece din țară și să aleagă să fie din nou departe de familie. Oferta din Emirate este una foarte bună, cei de acolo și-l doresc foarte mult” a dezvăluit pentru GSP.ro un apropiat al fotbalistului.

În urmă cu câteva zile, Sânmărtean recunoaștea discuțiile cu Dinamo și Viitorul, dar explica în același timp că își dorește un transfer afară:

„Am avut o discuție foarte frumoasă cu domnul Andone, un om care cunoaște fotbal. I-am explicat ce oferte am și din alte părți. A rămas să mai discutăm şi o să vedem ce se va întâmpla. Am discutat și cu Gică Hagi. E o deosebită plăcere să asculți un om de așa calitate, e flatant pentru mine că îl interesez. Am discutat puțin și i-am explicat și dânsului că prioritar e un transfer afară! Nu mă grăbesc, sper să se clarifice totul cât mai repede și apoi vom vedea unde ajung”.

Fotbalistul este impresariat de Anamaria Prodan, cea care are mai multe relații în Țările Arabe, aceasta fiind și cea care l-a dus pe Lucian la Al Ittihad în sezonul 2015-2016, atunci când s-a despărțit de Steaua. Momentan nu se cunoaște numele echipei.

„Negocierile fiind avansate, orice informație privind echipa ar putea da peste cap tot transferul”, spus sursele ziarului.

mai multe: http://www.gsp.ro/international/stranieri/exclusiv-sanmartean-s-a-decis-asupra-viitorului-sau-a-plecat-in-aceasta-dimineata-sa-semneze-noul-angajament-499151.html

 

Categoria: Sport