Bistriţeanul Istrate Şteţco, secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor

Bistriţeanul Istrate Şteţco, secretar de stat la Ministerul Apelor şi Pădurilor

Istrate Şteţco, care până acum a deţinut funcţia de comisar şef al Gărzii Forestiere Cluj a fost numit secretar de stat în Ministerul Apelor şi Pădurilor, acum condus de  Adriana Petcu. Nominaliyarea a fost confirmată şi de Doina Pană, fost titular la acest minister. Decizia de numire a fost deja publicată în Monitorul Oficial.

În componenţa Guvernului Grindeanu se regăsesc încă doi secretari de stat proveniţi din Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre  Rareș Trișcă, medic specialist în chirurgie generală și chirurgie oncologică care a lucrat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, acesta fiind numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, şi de fostul vicepreședinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud Alexandru Pugna, numit secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale.

Istrate Şteţco pleacă la minister din funcţia de comisar şef al Gărzii Forestiere Cluj. El mai fost inspector şef al Comisariatul de Regim Silvic şi Cinegetic Cluj-Napoca și director general în Ministerul Apelor și Pădurilor în perioada în care ministru era Doina Pană.

Categoria: Politica