Becleanul din nou la înălţime: Administraţie pentru comunitate în Anul Centenarului

Becleanul din nou la înălţime: Administraţie pentru comunitate în Anul Centenarului


 

Eveniment de marcă în această seară la Beclean. A fost vorba de  “Administrație pentru comunitate”, organizat joi seara la sediul Primăriei Beclean. Au fost prezenți numeroși invitați, printre care o delegație din Polonia, dar și reprezentanți ai comunității locale sau județene, șefi de instituții sau simpli cetățeni. Printre aceștia, președintele CJ  Radu Moldovan, care ne-a felicitat pentru toate proiectele derulate și gândite pentru modernizarea Becleanului.
Delegația din Polonia i-a dăruit primarului Nicolae Moldovan lucrarea de masterat a unor studenți eminenți, prin care aceștia au făcut un studiu excepțional despre Băile Figa. Multe dintre propunerile studenților vor fi puse în practică la Băile Figa, a subliniat edilul-șef al orașului de pe Someș.
La final, toată lumea a vizionat filmul documentarul “La răscruce de ape și drumuri – Beclean pe Someș”, prin care se descrie istoria orașului din cele mai vechi timpuri și până azi. Producția a fost realizată de Ciprian Augustin Moldovan, cu sprijinul unor colaboratori importanți, printre care Andrei Moldovan, Radu Zagreanu sau Aurel Podaru.

MIHAELA HITICAŞ, foto

 

 

Categoria: BECLEAN