Beclean: Primarul Nicolae Moldovan alături de sute de beclenari la sărbătoarea neamului românesc

Beclean: Primarul Nicolae Moldovan alături de sute de beclenari la sărbătoarea neamului românesc


Primarul Nicolae Moldovan, senatorul Ioan Deneș, consilierul liberal Ioan Zăgrean, alături de foarte mulți beclenari au luat parte la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Naționale a României, 1 decembrie. Manifestăriile s-au desfășurat sub faldurile marelui drapel național din piața situată vis-avis de primăria orașului de pe malurile Someșului Mare.

Deschiderea a fost făcută de primarul Nicolae Moldovan, după care un sobor de preoți ortodocși și Greco-catolici au oficiat o slujbă religioasă. Imediat după, despre importanță zilei de 1 Decembrie au vorbit mulți dintre cei prezenți, printre care și senatorul Ioan Deneș.

Manifestarea oficială de la Monumentul Eroilor a continuat cu ceremonialul depunerii de coroane şi jerbe de flori din partea principalelor instituţii şi organizaţii politice din oraş.

Evenimentul sărbătoresc de la Beclean s-a încheiat cu un cuvânt de mulţumire al primarului Nicolae Moldovan şi cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul folcloric „Someşul” al Casei Orăşeneşti de Cultură „Radu Săplăcan”.

 

Categoria: EVENIMENT

Scrie un comentariu

<