BECLEAN: Primăria continuă lucrările la parcarea etajată din apropierea Protopopiatului Ortodox

BECLEAN: Primăria continuă lucrările la parcarea etajată din apropierea Protopopiatului Ortodox

Anunțul a fost făcut chiar de primarul Nicolae Moldovan, edilul orașului aflat pe malurile Someșului Mare anunțând faptul că în fiecare an va fi construit câte un etaj suplimentare de parcare: ” Continuă lucrările pentru construirea parcării etajate din vecinătatea sediului Protopopiatului Ortodox, realizarea acestui obiectiv urmând să fie etapizată, în cadrul unui proiect multianual, pe etaje, în funcţie de necesităţile locuitorilor Becleanului.

Estimăm ca în fiecare an să fie construit câte un etaj suplimentar de parcare, în funcţie de gradul de ocupare şi de utilizare, cu posibilitatea ca riveranii să îşi poată închiria un loc de parcare la parter, iar pentru ceilalţi utilizatori ai parcării să fie instalat un sistem modern de taxare şi acces.

Această investiţie a fost necesară ca urmare a faptului că în zona adiacentă s-au dezvoltat şi se dezvoltă în continuare multe instituţii, iar găsirea unui loc de parcare aproape de centrul orașului trebuie să fie un lucru facil pentru orășeni sau vizitatori”, a explicat primarul Nicolae Moldovan.

Categoria: BECLEAN

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil
    Balan Marius - contribuabil 8 mai, 2019, 16:07

    Felicitari primarului din Beclean care a inteles de la bun inceput ca o parcare auto nu se face in parcuri si nici pe spatii verzi asa cum vrea al nostru primar sa faca una la Bistrita taman in parcul Eminescu distrugandu-l. Ar fi bine ca premariu din B-ta sa faca o excursie pana la Beclean cu ghezasu ca sa faca niste poze sa invete si el cum se pune de o parcare fara sa incalci legislatia de MEDIU.

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *