BĂTĂLIA PSD-PNL LA ZAGRA: BUŞCOIU VS BIŢA

BĂTĂLIA PSD-PNL LA ZAGRA: BUŞCOIU VS BIŢA

Primarul  comunei Zagra, Dumitru Buşcoiu, şi-a anunţat candidatura pentru cel de-al treilea mandat. Cu două candidaturi câştigate pe lista PDL, Buşcoiu va merge în iunie 2016 pe o altă listă, pe cea a Partidului Social Democrat. Unul din contracandidaţii actualului edil va fi doctorul Romulus Biţa din partea PNL.

Aflat în pragul celui de-al treilea mandat de primar, Dumitru Buşcoiu spune că fiecare candidatură reprezintă o nouă provocare, mai ales că edilul din Zagra face parte din grupul primarilor aproape septuagenari din Bistriţa-Năsăud.  Având la bază o profesie liberală, cea de economist, Buşcoiu va candida pe lista social-democraţilor bistriţeni.

Întrebat care din cele două variante de alegeri le agreează, un tur sau două tururi de scrutin, Buşcoiu ne-a precizat că e bine oricum, el fiind principalul favorit în cursa electorală de pe data de 5 iunie.

 

În cei opt ani de când este primar în Zagra, Dumitru Buşcoiu a derulat în localitatea pe care o administrează proiecte în valoare de peste 5 milioane de euro.

Categoria: Politica Locala