Baciul moldovean a violat o femeie, cel ungurean a murit cu o bucată de carne în gât.

Baciul moldovean a violat o femeie, cel ungurean a murit cu o bucată de carne în gât.

Un fapt aproape horor s-a petrecut înainte de Rusalii în satul Blăjenii de Sus, faptele mai confirmând, încă o dată zicala  că viața bate filmul. Și îl bate rău!

În ceea ce privește filmul evenimentelor, acestea debutează la o crâșmă din Blăjenii de Sus, acolo unde, potrivit adevarul.ro, un cioban de 27 de ani din județul Botoșani, a băut peste măsură alături de un localnic. După ce au rămas fără bani, cei doi tovarăși de pahar, au cerut femeii de la bar să îi servească pe datorie, aceasta refuzându-i. În cele din urmă, chefliii s-au mutat acasă la sătean unde au continuat să consume alcool.

Până aici, nimic ieșit din comun!

La un moment dat, săteanul din Blăjenii de Sus, a dorit să mănînce ceva, așa că a încercat cu o bucată de carne, dar, consecință a stadiului avansat de beție în care se afla, s-a înecat și a căzut la pământ.

Ciobanul, și el extrem de beat, în loc să îi acorde primul ajutor, fuge de la locul accidentului și anunță poliția de pe drum pe 112.  Așa cum era de așteptat, ciobanul a continuat să bea la un alt localnic, iar la miezul nopții a plecat la un alt sătean să doarmă la acesta în șură.

Începe nebunia

Intrat în curtea localnicului unde vroia să doarmă în șură, ciobanul moldovean a dat peste soacra acestuia, care a încercat să îl alunge. Văzând că acesta refuză să plece, femeia în vârstă de 54 de ani a luat o bucată de fier cu care l-a lovit pe intrus în cap. Înfuriat, botoșăneanul a prins femeia, a târât-o prin curte până în şură, unde a violat-o în repetate rânduri

Potrivit adevarul.ro,  o vecină care tocmai sosise de la o nuntă a auzit ţipetele femeii şi l-a alertat pe ginerele acesteia, care mai apoi a anunţat poliţia. Agresorul l-a sunat pe ginerele victimei şi a recunoscut tot ce a făcut.

Botoşăneanul de 27 de ani a fost reţinut în primă fază pentru 24 de ore, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta riscă închisoare de la 3 la 10 ani.    Victima sa a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, fiind transferată duminică la Secţia de Psihiatrie, incidentul lăsând traume adânci.

Poliția confirmă cazul

„Poliţiştii secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean cercetează un bărbat de 27 de ani din judeţul Botoşani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu. Bărbatul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind în acest moment arestat pentru 30 de zile”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Categoria: EVENIMENT