AUGUSTIN ZEGREAN: Eu aș fi vrut să fiu în Parlament în perspectiva de a schimba Constituția, pentru că ei nu știu.

AUGUSTIN ZEGREAN: Eu aș fi vrut să fiu în Parlament în perspectiva de a schimba Constituția, pentru că ei nu știu.

 

Augustin Zegrean a reacţionat după ce a aflat că nu va prinde loc pe lista PNL. El a declarat următoarele pentru stiripesurse.ro: ” Tot Partidul Democrat a avut legături cu Traian Băsescu. Cum ar putea să mă acuze? Este o infracțiune să ai legături cu Traian Băsescu sau ce? Eu am fost membru fondator al PD, iar dintre fondatori mai sunt Blaga și Petre Roman pe acolo. Dacă ei așa se comportă cu membri fondatori ai partidului, eu ce pot să zic, nu am nimic de spus. În orice țară întreagă la cap m-ar fi chemat ei să candidez, pentru că Parlamentul este de făcut legi, nu este de joacă. Legi cred că știu să fac mai bine ca oricine, cred că am dovedit asta.

Ceilalți nu vin de la Băsescu, nu din partidul lui Băsescu vin toți? Eu am crezut că faptul că am salvat democrația în 2012 este un lucru bun, nu un lucru rău, dar dacă ei cred acum că este un lucru rău că am salvat-o, atunci eu ce să mai zic?

În 2012, PD-ul era cel care îl apăra pe Băsescu. Eu mi-am oferit serviciile, nu țin neapărat să fiu acolo. Eu am din ce trăi, sunt avocat. Eu aș fi vrut să fiu în Parlament în perspectiva de a schimba Constituția, pentru că ei nu știu. Cei care au fost acolo, au încercat să o schimbe, dar nu au reușit. Eu știu ce trebuie făcut.

Întrebați-i, vă rog, ce rău le-am făcut eu lor. Doamna Gorghiu, și nu o să-i placă asta deloc, în 2012 cerea, la Antena 3, să fiu judecat pentru înaltă trădare. Credeam că între timp oamenii și-au mai revenit, dar se pare că nu. Sunt trist, foarte trist pentru această situație”, a declarat Zegrean, pentru STIRIPESURSE.RO.

Categoria: Politica