ATENŢIE ŞOFERI BISTRIŢENI: PARCAŢI, PLĂTIŢI SAU veţi fi blocaţi!

ATENŢIE ŞOFERI BISTRIŢENI: PARCAŢI, PLĂTIŢI SAU veţi fi blocaţi!

Bistriţenii au cam uitat în ultimul timp cum mai e să plăteşti când îţi parchezi maşină. Primăria vrea să le amintească. O spune primarul Ovidiu Creţu: ” În zona din Piaţa Centrală şi str. Dornei, nu se dă amendă, pentru că încă nu a expirat contractul (n.n. – vorba de de finanţare europeană, prin care a fost reabilitată reţeaua stradală). În zona Şincai, am aplicat. Cei de la Poliţia Locală trebuie să se trezească”, a declarat primarul Ovidiu Creţu, în cadrul unei conferinţe de presă.

În fapt, este vorba despre aproximativ 1000 de locuri de parcare cu platü de pe Str. Dornei, Piaţa Centrală, Piaţa Unirii (n.n. – excluse în prezent, dar care vor intra la plată din 2018), Str. Gheorghe Şincai, Str. Nicolae Titulescu, Str. Calea Moldovei – zona piaţa comercială, Str. Arţarilor – zona piaţa agroalimentară, Str. Cuza Vodă, B-dul Decebal – în faţa Complexului Odysseia, B-dul Decebal – în faţa Complexului Hermes, Str. 1 Decembrie – Prefectura, Piaţa Petru Rareş – BCR.

Primarul Bistriţei a precizat că angajaţii Primăriiei pot opta să-şi parcheze maşina în parcările cu plată, dacă plătesc, însă există şi opţiunea de pe str. Lupeni. „Dacă le convine să plătească parcare, să plătească pentru că sunt cetăţeni ca oricare. Dacă nu plătesc parcare, vor fi amendaţi. Pentru mine chestiunile sunt simple. Nu pot să spun că angajaţii Primăriei sunt cetăţeni de mâna a doua şi ei nu au voie să parcheze.   Da, se vor bloca şi roţile”, a spus tranşant primarul Ovidiu Creţu.

Categoria: Administratie