Atenție la blaturi, domnule deputat!!!

Atenție la blaturi, domnule deputat!!!

Primarul Chiochișului și secretarul general al PNL BN, Vasile Silași, într-o postare pe pagina sa de facebook, s-a arătat nemulțumit de faptul că deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca a vorbit într-o declarație politică de faptul că USL s-ar fi refăcut, consecință a faptului că PNL a votat alături de PSD împotriva unei legi care ar facilita accesul cetățenilor pe Internet. În replică, Silași îi adresează lui Ionuț Simionca mai multe întrebări ”retorice”.

Vasile Silași: ” Președintele-deputat al PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca,  a ajuns să certe Partidul Național Liberal de faptul că ar fi practizat cu ”inamicul” PSD: “Iată că tocmai o lege care vizează facilitarea accesului cetăţenilor pe Internet la activitatea primăriilor a condus la refacerea USL. Nu mă aşteptam ca Internetul să divizeze opoziţia. Cum să fii liberal şi să susţii că, în epoca tehnologiei, informaţiile trebuie să fie publicate, în continuare, doar la avizierul primăriei? ”, se întreba , retoric, deputatul PMP Ionuţ Simionca, unul dintre iniţiatorii acestui proiect legislativ.

 

Și noi ne întrebăm, cum să fii atfel decât ”popular” când tu îți treci proiectele legislative inițiate în Camera Deputaților și cu ajutorul aleșilor social-democrați. Chestiunea asta cum o numim, domnule deputat Ionuț Simionca, evident că nu e vorba de blat ci de oportunitate politică. Nimic mai mult???

 

Ar mai exista o nelămurire, deși, știm cu toții că ar exista mai multe nelămuriri, dar toate la vremea lor: Cum se cheamă faptul că în comuna Chiuza, PMP, partid-luptător al opoziției, cu un singur consilier ales la alegerile locale din 2016, deține funcția de viceprimar în persoana lui Alexandru Teodor Sîmbăoan. Îi putem spune calcul politic sau putem folosi oricare altă sintagmă, dar, parcă seamănă puțin cu USL?

 

Observ că există  o mare diferență între discursurile și declarațiile politice și faptele din teritoriu, între a-ți aroga și a fi cu adevărat lider al opoziției, e o uriașă distanță de parcurs.

 

Altfel, vă urez mult success în întreaga dumneavoastră activitate politică, domnule deputat și președinte al PMP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca”

 

Categoria: Politica