ATANASIU A VRUT SĂ ÎL MAZILEASCĂ PE STELIAN DOLHA

ATANASIU A VRUT SĂ ÎL MAZILEASCĂ PE STELIAN DOLHA

PROPOLITICA A AVUT DREPTATE- ATANASIU A VENIT LA BISTRIȚA SĂ ÎL SCHIMBE PE STELIAN DOLHA

1. Am spus că Alina Gorghiu s-a întâlnit cu liberalii bistrițeni dar și cu dizidenții, discuțiile având loc la Ozana, adică peste drum de Lidl

2. Mazilirea lui Stelian Dolha nu a fost posibilă datorită reacției liberalilor din teritoriu

3. Au fost liberali care au luat parte și la întâlnirea oficială, dar și la cea cu dizidenții

 

Unul dintre foștii lideri și deputați ai Partidului Democrat Liberal, Gelu Vișan, în prezent membru al PMP, a explicat în cadrul emisiunii România la Raport, moderată de Andreea Crețulescu,  motivul pentru care Teodor Atanasiu s-ar fi aflat la Bistrița, locul unde acesta a făcut declarațiile compromițătoare la adresa vechiului PDL.

Gelu Vișan a precizat că Atanasiu a fost la Bistrița pentru a-l ”mazili” pe liderul vechiului PNL din acest județ li anume pe deputatul liberal Stelian Dolha.

„Domnul Atanasiu s-a dus acolo să îl schimbe pe Dolha (n.r.: referindu-se la Stelian Dolha, deputat PNL și lider al PNL Bistrița).

Discuția (n.r.: în care Atanasiu aducea acuzații către vechiul PDL și Cătălin Predoiu) a avut loc la un restaurant, vizavi de Lidl, nu îi dau numele să nu fac reclamă. (…) Înregistrările au fost făcute de liberali.”, a precizat Gelu Vișan, fost lider și deputat al PDL, actual secretar general adjunct al PMP.

Categoria: Dezvaluiri