ATAC DUR LA PNL

ATAC DUR LA PNL

Programul de guvernare al PNL este total neserios, iar Autostrada Nordului nu există trecută nicăieri în acest document, SPUN PARLAMENTARII PSD.

Declarația aparține senatorului PSD Ioan Deneș și a fost făcută în condițiile în care liberalii acuză  parlamentarii din PSD că nu vor să semneze memoriul pentru construirea respective autostrăzi. ”Am semnat memoriul respectiv, în ciuda detractorilor noștri”, a conchis Ioan Deneș.

 

Parlamentarii bistrițeni social-democrați au venit astăzi în fața presei cu subiecte cât se poate de variate. Dacă deputatul Daniel Suciu ne-a prezentat SUCIUMOBILUL, iar Doina Pană a tras o concluzie în ceea ce privește raportul comisiei de învățământ cu privire la ora de religie, senatorul Ioan Deneș a adus critici severe programului de guvernare al PNL. ”Există trei enunţuri care au defenit un fel de laitmotiv pentru noul PNL. Primul: ”Vrem să fie bine, ca să nu fie rău”,  şi aici mă refer la programul de guvernare propus de PNL, total neserios. Colegii noştri parlamentari PNL au tot vorbit de Autostrada Nordului. Dacă citiţi programul de guvernare PNL, la obiective de transport rutier nu găsim nicăieri Autostrada Nordului, nu găsim nicăieri nimic legat de centura Bistriţei sau Becleanului. Atunci de ce fac astfel de declaraţii, ca să dea bine, să fie demagogi? La comisiile reunite toţi au votat Master Planul propus de Ministerul Transporturilor. E necesară o autostradă în zona noastră, dar nu întotdeauna ce e necesar se şi poate duce la îndeplinire. Dacă într-adevăr doreau să facă mai mult decât o simplă demagogie, trebuia să găsim o astfel de autostradă în programul lor. În program se mai vorbeşte de puncte de cumpărare a timbrelor judiciare. Prin OUG, în România nu se mai plătesc timbre judiciare. Taxa de timbru este altceva”

Tustrei parlamentarii social-democrați au confirmat faptul că au semnat memoriul pentru construirea unei autostrăzi a nordului, deși această idee are puține șanse de-a se materializa.

Categoria: Politica Locala