ASFALT PENTRU CEPARI, TĂRPIU, MINTIU ȘI NIMIGEA

ASFALT PENTRU CEPARI, TĂRPIU, MINTIU ȘI NIMIGEA

RADU MOLDOVAN: Am zis și am făcut!

as

Avem asfalt, într-o primă fază, pe drumul județean 173 B pe o lungime de aproximativ 3 km (din localitatea Cepari, până la intrarea în satul Tărpiu). În această toamnă urmează să realizăm acostamentele și marcajele pe acest drum, iar anul viitor ne propunem să cuprindem la finanțare continuarea investiției în așa fel încât acesta să ajungă până la capătul satului Tărpiu!

Am făcut acest pas consistent și mă rog Bunului Dumnezeu, ca anul viitor să avem resurse pentru a continua această investiție și cei aproape 1.100 de oameni care locuiesc în acest sat să beneficieze de infrastructură rutieră de bună calitate!

Un alt tronson de drum foarte important pentru județul nostru, dar mai ales pentru oamenii din Mintiu și din întreaga comună Nimigea, este drumul județean 173 B, care leagă comuna Nimigea de comuna Dumitra, prin satul Cepari.

Încă din 2012 mi-am propus ca investiție prioritară acest drum, extrem de util pentru cei peste 5000 de oameni care locuiesc în comuna Nimigea și care fac naveta la muncă în Municipiul Bistrița sau în orașul Năsăud.

Acum, avem semnat contractul de lucrări și am alocat resursele necesare pentru ca un tronson de 5 km din acest drum (de la intersecția cu Tărpiu din satul Cepari și până la capătul satului Mintiu) să fie asfaltat în această toamnă. Lucrarea a început în urmă cu aproximativ două săptămâni și în cel mai scurt timp vom avea realizată fundația, pentru a putea turna primul strat de asfalt! Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom avea realizat acest deziderat încă din această toamnă!

Categoria: Administratie