Asaltul liberal la PSD continuă: Ioan Turc – Bistrița este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania.

Asaltul liberal la PSD continuă: Ioan Turc – Bistrița este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania.

Pentru că în aer se simte miros de „sânge” şi alegeri, liberalii devin tot mai agresivi în discursurile şi ieşirile în spaţiul public. În acest context, liderul PNL BN, Ioan Turc îşi machează politic, din nou, teritoriul şi loveşte în PSD, de data asta fiind vorba şi de Doina Pană. Desigur, în lunetă rămâne primarul Ovidiu Teodor Creţu.

 

Ioan Turc, preşedinte PNL BN: „ După luptele de idei de la categoria Cocoș, rezolvate de condițiile meteo prin KO tehnic pentru pârtia omonimă, a venit rândul să abordăm și subiectele categoriei Pană.

Deputatul Doina Pană a reușit, ieri, performanța de a transmite jovial, în cadrul unei conferințe de presă, o interpretare metempsihotică asupra bugetului, care normal că ar fi bine să fie mai mare, dar tot e bine că nu e mai mic! Primarul Ovidiu Crețu, amintit în acest context, ar face bine să se mulțumească și cu ce a primit, deși e de apreciat faptul că “s-a agitat”.

Mai mult sau mai puțin subtil, edilul a primit o lecție de la mai marii partidului aflat la guvernare, fiindcă nu a știut că banii necheltuiți ar fi trebuit să se reîncarneze cumva în buget. “Niciunul dintre cei care au vociferat nu au făcut-o îndreptățit, spunând că au mai puțini bani. Că și-ar fi dorit mai mult, foarte bine, dar trebuie să știi și cum să îi cheltuiești”, a conchis didacticist doamna Pană, arătând că a fi profesor rămâne ocupația dumneaei primordială.

În timp ce pesedistii își dau meditații între ei, Bistrița, cu una dintre cele mai stufoase și mai bine remunerate administrații din țară la nivel de șefime, este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania”

 

Categoria: Politica