Asaltul liberal la PSD continuă: Ioan Turc – Bistrița este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania.

Asaltul liberal la PSD continuă: Ioan Turc – Bistrița este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania.

Pentru că în aer se simte miros de „sânge” şi alegeri, liberalii devin tot mai agresivi în discursurile şi ieşirile în spaţiul public. În acest context, liderul PNL BN, Ioan Turc îşi machează politic, din nou, teritoriul şi loveşte în PSD, de data asta fiind vorba şi de Doina Pană. Desigur, în lunetă rămâne primarul Ovidiu Teodor Creţu.

 

Ioan Turc, preşedinte PNL BN: „ După luptele de idei de la categoria Cocoș, rezolvate de condițiile meteo prin KO tehnic pentru pârtia omonimă, a venit rândul să abordăm și subiectele categoriei Pană.

Deputatul Doina Pană a reușit, ieri, performanța de a transmite jovial, în cadrul unei conferințe de presă, o interpretare metempsihotică asupra bugetului, care normal că ar fi bine să fie mai mare, dar tot e bine că nu e mai mic! Primarul Ovidiu Crețu, amintit în acest context, ar face bine să se mulțumească și cu ce a primit, deși e de apreciat faptul că “s-a agitat”.

Mai mult sau mai puțin subtil, edilul a primit o lecție de la mai marii partidului aflat la guvernare, fiindcă nu a știut că banii necheltuiți ar fi trebuit să se reîncarneze cumva în buget. “Niciunul dintre cei care au vociferat nu au făcut-o îndreptățit, spunând că au mai puțini bani. Că și-ar fi dorit mai mult, foarte bine, dar trebuie să știi și cum să îi cheltuiești”, a conchis didacticist doamna Pană, arătând că a fi profesor rămâne ocupația dumneaei primordială.

În timp ce pesedistii își dau meditații între ei, Bistrița, cu una dintre cele mai stufoase și mai bine remunerate administrații din țară la nivel de șefime, este transformată sistematic în cel mai mare sat din Transilvania”

 

Categoria: Politica

Comentarii

  1. Balan Marius - contribuabil
    Balan Marius - contribuabil 11 februarie, 2019, 09:55

    Stimati liberali ! Nu este nici un bai ca primarul OTC primeste sau nu primeste mai multi bani. Oricum , desi inginer de factura nu stie sa dramuiasca sumele pe care le cheltuie pe ghidusii. Da DOAMNE sa nu primeasca nimic, ca poate asa nu se va mai strica Bistrita iremediabil. Decat Pasarela Suspendata si alte magarii prefer sa stau asa pana in 2020 cand cu credinta vom spera la un PRIMAR normal si nu la un dictator.

    Raspunde

Scrie un comentariu

Email-ul nu va fi publicat, dar este obligatoriu pentru comentarii.
Campurile oblicatorii sunt marcate cu *