AREST LA DOMICILIU ŞI CONTROL JUDICIAR PENTRU CEI IMPLICAŢI ÎN DOSARUL „PERMISE AUTO”

AREST LA DOMICILIU ŞI CONTROL JUDICIAR PENTRU CEI IMPLICAŢI ÎN DOSARUL „PERMISE AUTO”

Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bistriţa Năsăud a respins propunerea procurorilor pentru luarea măsurii de arest preventiv pentru 30 de zile a celor şase peroane care au primit mandat de reţinere pentru 24 de ore în dosarul de corupţie în care sunt inculpate 19 persoane, scrie Gazeta de Bistriţa.

Faţă de patru din cele şase persoane pentru care s-a cerut arestul preventiv s-a instituit măsura arestului la domiciliu, iar două sunt sub control judiciar.

Astfel, Piticari Cezar Mircea – şeful Postului de Poliţie Parva, Lup Petru Claudiu – subofiţer în cadrul Serviciului de Permise şi Înmatriculări Auto, Rus Nicolae şi Vartolomei Ilie vor petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu cu toate măsurile restrictive care decurg din această situaţie.

Pentru Marolicaru Florin Daniel – agent de poliţie Postul de Poliţie Parva şi Popârţac Titu Cornel – şeful Postului de Poliţie Maieru s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru următoarele 60 de zile cu toate obligaţiile care se impun.

 

Decizia Tribunalului Bistriţa-Năsăud poate fi contestată în termen de 48 de ore.

Categoria: Dezvaluiri