Aproape 12 mii de situații de urgență a avut ISU BN în 2017

Aproape 12 mii de situații de urgență a avut ISU BN în 2017

Evaluarea activității ISU Bistrița – Năsăud în anul 2017 a avut loc, astăzi, în Sala Mare a Palatului Administrativ din municipiul Bistrița, în prezența domnului colonel Radu Cristian – prim adjunct al inspectorului general, domnul prefect Ovidiu Victor Frenț, domnul subprefect Ciprian Ceclan Oprea și comandanților celorlalte structuri ale M.A.I., principalii parteneri ai pompierilor militari bistrițeni.

Anul 2017 a fost, fără doar și poate, un an de referință pentru comunitatea salvatorilor bistrițeni, marcat de o activitate intensă, mii de ore petrecute la intervenții pentru acordarea sprijinului populației județului Bistrița – Năsăud.

Pe parcursul anului 2017, în zona de competenţă a I.S.U. „Bistriţa” al judeţului Bistriţa – Năsăud s-au înregistrat 11764 situaţii de urgenţă (o creştere cu 8,65% faţă de 10827 situaţii de urgenţă gestionate în anul 2016).

Îndeplinirea obiectivelor din anul 2017 se datorează disponibilităţii și operativității forţelor și mijloacelor specializate ale #pompierilor, diversității și complexității intervențiilor specifice, dezideratului apărării vieţii, bunurilor materiale şi mediului, precum şi încrederii mari a populaţiei în solicitarea unității noastre şi în alte situaţii, altele decât urgenţele generate de incendii.

Activitatea unității a fost dedicată exclusiv protecţiei populaţiei, bunurilor şi mediului în situaţii de urgenţă și ținem să mulţumim atât colegilor care au susţinut activitatea desfăşurată, cât și tuturor instituţiilor care ne-au sprijinit pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.

Categoria: Politica Locala