APIA ajunge la tine în comună. Află când se întâmplă acest lucru?

APIA ajunge la tine în comună. Află când se întâmplă acest lucru?

La fel ca și în anii anteriori,  echipe de specialiști din cadrul APIA Centrul Județean Bistrița Năsăud se vor deplasa la toate UAT-urile din județ, în acțiuni tip caravană, pentru informarea și instruirea fermierilor  cu privire la perioada de depunere a cererii unice  de plată  pentru anul 2018, modalitatea de completare a acesteia, condiţiile de eligibilitate impuse de legislaţia europeană şi naţională, tipurile de controale impuse de regulamentele europene, precum şi schemele/masurile de plată pentru care se pot solicita sprijin prin cererea unică de plată 2018.

Diseminarea informaţiei la nivelul UAT-urilor se va face şi cu sprijinul autorităţilor locale. Experiența campaniile anterioare a demonstrat că buna colaborare  cu administrațiile publice locale, a avut un impact pozitiv în accesare fondurilor europene prin schemele/măsurile  de sprijin  derulate de APIA.

Facem precizarea că planificarea instruirilor  se poate găsi pe site-ul APIA Bistrița Năsăud la adresa www.apiabn.ro

Materialele de informare pentru Campania 2018 sunt postate pe site-ul instituției la rubrica:  Materiale de informare, link-ul http://www.apia.org.ro/ro/materiale-de-informare

 

Director executiv

Emil SCURTU 

 

Categoria: AGRICULTURA