ANIMALE CU DOUĂ PICIOARE la Bistrița: VIDEO cu un câine maidanez sfârtecat !!!

ANIMALE CU DOUĂ PICIOARE la Bistrița: VIDEO cu un câine maidanez sfârtecat !!!


Distracția cu adrenalină costă și, devine, pe zi ce trece, apanajul beizadelelor, adică a copiilor de bani gata și, pentru care, banul nu este decât ceva ce li se cuvine de drept.

Un astfel de specimen este un tânăr, copil de bani gata, care, a găsit un mod cât se poate de mizerabil de-a se distra și , mai ales, de-a își pregăti cîinele ” din dotare”, pe care îl cheamă Zorro, pentru luptele între câini care se organizează și în Bistrița. În acest sens, tînărul care a postat pe pagina sa de socializare toată acestea ” prodigioasă” activitate, a aruncat în cușca lui Zorro un cățel maidanez.

Reacțiile pe rețelele de socializare sunt cât se poate de virulente la adresa acestor practici dar, mai ales, a celor care le pun în scenă: „Sper ca acest clip sa fie văzut de cine trebuie…uitați oameni buni ce face un tânăr din județul Bistrița Năsăud cu animalele…uitați cu ce se mândresc unii “oameni” , uitați prin ce mod caută sa atragă atenția. Băă inconștientule, tu ce vrei sa demonstrezi ? Ceea ce ai făcut tu acolo nu a dovedit ca ai un câine puternic..ceea ce ai dovedit este ca , câinele are un stăpân prost !  da-ți share pentru a putea salva animalele din mâinele unuia ca el ! Luni la prima ora merg sa îl reclam!”.

 

 

Categoria: EVENIMENT