Ani Leon a fost reales în fruntea organizației PSD Dumitra

Ani Leon a fost reales în fruntea organizației PSD Dumitra

Ani Leon a fost reales în fruntea organizației PSD Dumitra. Ani Leon a fost validat la conducerea organizației locale PSD în urma unei conferințe de alegeri la care a participat Președintel interimar PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan și Vicepreședintele PSD, Alexandru Pugna.

Conferința de alegeri a reunit consilieri locali ai PSD, și circa 70 de membri și simpatizanți social-democrați. Din noua echipă de conducere a PSD Dumitra mai fac parte și: Doina Ganea, Ioan Cherteș, Dorina Ciocania – Vicepreședinți, Elena Rus – Secretar, Valer Pop – Trezorier, Maria Târnovan, Liviu Moloca, Ioan Hoha, Cristian Burzo și Gheorghe Budelecan – membri în biroul politic local.
Președintele interimar al PSD Bistrița-Năsăud, domnul Emil Radu Moldovan a declarat în cadrul conferinței: Pe Ani Leon îl cunosc de foarte mult timp și știu că este un om cu experiență, un om harnic și gospodar, care are un cuvânt de spus în comunitatea din Dumitra. Atât lui, cât și colegilor din organizația locală le urez mult succes în noua formulă și le voi fi alături în proiectele pe care vor să le promoveze în beneficiul comunității!

Categoria: Politica Locala