Andreea Esca și Dragoș Bucurenci pe Via Transilvanica

Andreea Esca și Dragoș Bucurenci pe Via Transilvanica


 

Andreea Esca și Dragoș Bucurenci au pus și ei umărul, brațele și mintea la reușita unei nou etape din materializarea proiectului Tășuleasa Social, ”Via Transilvanica” și sprijinit de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud dar și de Instituția Prefectului.

Andreea Esca dar și Dragoș Bucurenci au ajutat efectiv la instalarea primelor două borne kilometrice chiar lângă campusul de la Tășuleasa Social, aflat în apropierea Pasului Tihuța, în comuna Tiha Bârgăului. La eveniment a fost prezent și președintele CJ BN, Radu Moldovan.

RADU MOLDOVAN: ” S-a pus prima bornă a drumului Via Transilvanica, în Piatra Fântânele, la campusul Tășuleasa Social! O spun cu responsabilitate: cred sincer că Via Transilvanica este cel mai important și consistent proiect al românilor, pentru România, lansat în anul 2018! Am fost alături de acest proiect în calitate de voluntar încă din momentul în care a fost lansată ideea și voi fi alături până la capăt! Pentru județul Bistrița-Năsăud e o mare binecuvântare faptul că această organizație minunată își are sediul aici! Azi, alături de Președintele Tășuleasa Social, Alin Ușeriu și campionul Tibi Useriu au fost Andreea Esca și Dragoș Bucurenci în calitate de ambasadori ai proiectului! De asemenea, toți primarii din județul nostru pe teritoriul cărora trece Via Transilvanica au pus umărul la acest proiect frumos!”.

OVIDIU FRENȚ: ”Ne bucurăm că am putut să fim alături de inițiatorii acestui proiect care unește, un proiect care adună laolaltă oameni, locuri, regiuni, valori, obiective turistice și tot ce-i mai frumos și autentic în noi”, spune prefectul Ovidiu Frenț.

Reamintim că:

Tășuleasa Social și Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, au reușit pichetarea traseului de-a lungul județului și anume 130 km. Comunele prin care s-a cartat traseul sunt: Lunca Ilvei, Tiha Bârgăului, Prundu Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Livezile, Cetate, Dumitrița, Mărișelu, Șieu, Șieuț și Monor.

 

Categoria: EVENIMENT