Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong a vizitat astăzi Bistriţa

Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong a vizitat astăzi Bistriţa

Prefectul județului Ovidiu Frenț a participat la vizita Ambasadorulului Republicii Populare Chineze în România, Xu Feihong.
„Toate aceste lucruri care s-au întâmplat azi vor avea, în viitor, o perspectivă de dezvoltare. Domnul ambasador ne-a asigurat că le va sprijini, la rândul nostru nu dorim decât dezvoltarea şi diversificarea relaţiei şi nu putem să considerăm această zi decât una de bun augur pentru viitorul relaţiilor româno-chineze”, a menționat  prefectul Frenţ.
Excelența sa a vizitat apoi Biserica Evanghelică, după care a participat la vernisajul unei expoziţii de pictură la Galeria Concentric din Piața Centrală şi la un alt vernisaj, al unei expoziţii de fotografie, găzduită de data aceasta de Palatul Culturii.
S-a întâlnit de asemenea şi cu preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie, Vasile Bar, care a făcut cunoscut faptul că în județ sunt 16 firme chinezeşti şi peste 5.000 de firme româneşti şi străine active, dar şi că mai multe companii din judeţ, cum ar fi Italtextil Sărata, Goldplast, MIS Grup, Agroinvest şi Combis ar dori să facă afaceri în China. Ambasadorul a promis că va încerca să faciliteze contacte directe între oamenii de afaceri din Bistriţa şi cei din China.

Categoria: EVENIMENT