Alina Gorghiu ar ajunge vineri seara la Bistrița: În vechiul PNL se ascut iataganele și se scriu scrisori

Alina Gorghiu ar ajunge vineri seara la Bistrița: În vechiul PNL se ascut  iataganele și se scriu scrisori

Dacă pe întreaga zi de vineri, PSD a făcut programul presei, adică ne mută la Beclean, pentru ziua de sâmbătă, cei care cred că vor merge la plajă, se înșeală amarnic, deoarece, liberalii vor convoca o conferință de presă pentru a marca prezența Alinei Gorghiu la Bistrița.

Deși, la Bistrița trebuia să sosească și Vasile Blaga, această informație nu este confirmată, așa că, oficial Gorghiu, aflată în turneu prin Ardeal, vine de la Cluj pentru a verifica (?!?) stadiul la care a ajuns fuziunea dintre cele două forțe de dreapta, dar și care este starea de spirit în PNL BN.

 

Cum e Turcu-i și pistolul!

Asta e partea oficială. Partea neoficială, spun unii și alții, vorbește despre o anumită scrisoare pe care primarii, viceprimarii, consilierii locali dar și județeni ai vechiului PNL au trimis-o pe adresa șefimii din PNL via Tase de la Alba Iulia. În respectivul document, aleșii spun că ei au plecat din PNL-ul cel vechi consecință a politicii de cadre dusă de co-președintele Stelian Dolha. Sigur că acolo mai sunt scrise și de unele, de altele, că așa e în tenis.

Ce știm și cum anume știm?

Cu una pe față și una pe dos, un fost lider al PNL a lucrat și a tot lucrat, certamente, susținut de domnu Tase. Cine e domnu respectiv, vă spun la final, așa, bun. Mai știm că poziționarea taberelor în interiorul vechiului PNL s-a făcut pentru negocierile privind vara lui 2016. Conform unor alte surse, Ioan Oltean nu s-a poziționat încă oficial în acest război mut, dar se pare că este de partea lui Stelian Dolha.

Cert, Gorghiu va trebui să pună capăt disensiunilor de la Sg. Băi, Rodna sau în alte zone unde unitatea în diversitate este doar un slogan și nimic altceva.

Vom reveni.

PC – Domnu Tase e Teodor Atanasiu, membru marcant al PNL și nașul lui Ioan Turc

Categoria: Politica