ALIN SALVAN: TIBI, până la capăt!!!

ALIN SALVAN: TIBI, până la capăt!!!

Am obsevat câteva lucruri!
1. In toate rapoartele celor de la Ultra, Tibi nu apare in nici o fotografie! E drept, apare in doua: in cea de grup si in cea de la startul competiției! Glumind, sa zicem ca e prea rapid sa fie prins in poze!
2. Da, Scott Donatelli este canadianul din spatele lui Tibi! Poate este un nou PJ! Habar nu am daca e bine sau nu! Rețin însă, din povestea de anul trecut, ca pe Tibi, încercarea de “păcăleala” a lui PJ de la ultimul punct de contul, l-a motivat si mai mult!
3. In convorbirea telefonică, Tibi a spus de 3 ori ca e exterm de frig! A semnalat si Adrian in convorbirea cu el ca tot de frig repeta! Cand Tibi se plânge de frig, ii bai!))
4. Am vazut mult entuziasm! E bine, e foarte bine! Tibi știe de toată susținerea din jurul lui, stați liniștiti! Si asta il motivează! Eu însă, încerc sa fiu mai cumpătat puțin! Daca recitim analizele lui Adrian, căruia trebuie sa-i mulțumim in mod repetat, vedem si la el un fel de cumpătare si mai ales o încercare repetata in a ne expune pericolele constante si imprevizibile la care este supus Tibi!
4. Habar nu am de ce, imi tot revin in minte legat de toată acesta aventura dura a lui Tibi, versurile celebre a celor de la Pink Floyd:
“So you think you could tell… Heaven from Hell?”

TIBI, pana la capăt!!

Categoria: EVENIMENT