Alexandru Pugna demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Cine îi va lua locul?

Alexandru Pugna demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Cine îi va lua locul?

Vicepreşedintele Alexandru Pugna va demisiona din funcţia pe care o deţine de 5 ani în următoarele 15 zile, el fiind deja în stare de incompatibilitate cu noua sa calitate, cea de secretar de stat în Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

De asemenea, Alexandru Pugna va demisiona şi din funcţia de preşedinte al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, structură aflată şi ea în subordinea Consiliului Judeţean.

Cine îi va lua locul la Consiliul Judeţean?

Întrebat dacă ştie numele celui care îi va lua locul care va rămâne vacant în mai puţin de o lună de zile, Alexandru Pugna susţine că nu ştie despre cine este vorba, dar că sigur este membru al PSD, unul dintre cei 19 consilieri judeţeni aleşi pe lista social-democraţilor în 5 iunie.

„ Nu au existat încă discuţii asupra vreunui nume, dar decizia aparţine preşedintelui Radu Moldovan dar va fi discutată în Comitetul Executiv Judeţean al PSD. Miercuri voi pleca la Bucureşti pentru a avea o primă discuţie cu Ionuţ Vulpescu din perspectiva noii mele funcţii, după care, sigur, voi demisiona din toate funcţiile deţinute în Consiliul Judeţean, inclusiv din cea de consilier. Sunt deja decizii pe care mi le-am asumat”, ne-a explicat Alexandru Pugna.

Mai mult, PSD va trebui să se decidă şi asupra supleantului care va merge pe locul de consilier judeţean, pe lista respectivă fiind trecute alte 13 nume. Prima opţiune este Emiliana Cristina Darabont, economistă din Teaca, urmată de interpreta Oana Matei. Cea de a treia opţiune este Grigore Sas, consilier parlamentar. Urmează Mihai Daniel Cotul (tânărul candidat de la parlamentare), Ancuţa Miron (Lechinţa), Pompei Manlup, Gheorghe Gorea, Ionuţ Turbat, Andreea Suhany, Grigore Ungur, Alin Baci, Alexandra Timandi şi Cătălin Moldovan.

 

Categoria: EVENIMENT