ALEXANDRU NĂŞCAN: Dacă parlamentarii se alegeau pe colegii, candidam şi eu pentru un loc în Camera Deputaţilor

ALEXANDRU NĂŞCAN: Dacă parlamentarii se alegeau pe colegii, candidam şi eu pentru un loc în Camera Deputaţilor

Valea Someşului este una dintre cele mai importante văi din judeţul Bistriţa-Năsăud, Rodna fiind comuna care a cunoscut în ultimii 15 ani o dezvoltare fără precedent. Cu peste 50 de proiecte încheiate sau aproape de finalizare, primarul Alexandru Năşcan a derulat în Rodna şi satul Valea Vinului investiţii care trec peste 15 de milioane de euro.

Politic vorbind, Alexandru Năşcan este unul din primarii de dreapta, asta, în calitatea sa de membru al fostului PD şi, la ora actuală a „marelui” Partid Naţional LIberal” .

Potrivit celor spuse de Năşcan, candidatura sa la cel de-al şaselea mandat este una cât se poate de sigură, un semn mare de întrebare plutind deasupra formaţiunii politice din partea căreia va candida.

” Mi-aş dori să fie o candidatură din partea PNL, dar, încă există nişte probleme de formă dar şi de fond pe care cei doi co-preşedinţi, Ioan Oltean şi Stelian Dolha trebuie să le rezolve. Dacă nu se va întâmpla acest lucru, atunci voi candida din partea altei formaţiuni politice”, ne-a spus Năşcan.

Conform fostului vicepreşedinte al PD Bistriţa-Năsăud, ideea de-a candida pentru un post de parlamentar nu este una tocmai nouă, dar că ar fi făcut acest lucru dacă alegerile parlamentare se făceau în baza vechii legi a alegerilor parlamentare, adică votul pe colegiile uninominale: ” Jocurile politice se fac prea puţin la nivelul unui judeţ, aşa că deciziile se iau doar la Bucureşti, încă la Bucureşti. MI-ar fi plăcut să fiu parlamentar pe Colegiul 3, dar acum orice discuţie e cam fără rost, mai ales că sunt încă atâtea de făcut în Rodna”, a explicat primarul Năşcan.

El a mai spus că la nivelul comunei Rodna, relaţiile politice  în consiliul local sunt exemplare, iar colaborarea cu viceprimarul Grapinii este una cât se poate de bună: ” Este un politician căruia îi place să facă administraţie”, a conchis Alexandru Năşcan.

Categoria: Administratie