ALEGERI INTERNE ÎN PSD BN

ALEGERI INTERNE ÎN PSD BN

Conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud va avea loc la finele lunii octombrie. Declarația aparține președintelui interimar al social-democraților bistrițeni, Radu Moldovan. Liderul județean al PSD a mai precizat că alegerile în organizațiile comunale, orășenești, respectiv în PSD Bistrița trebuie să se încheie până pe data de 30 iunie anul curent. ”Ne pregătim să câștigăm alegerile locale”, a punctat președintele Moldovan.

  „În  perioadă 15 aprilie-30 iunie, vom avea inclusiv analize pentru candidaţii de primari, consilieri locali, consilieri judeţeni pentru  alegerile din iunie 2016.

Lucrurile merg într-o direcţie bună, ştim ce avem de făcut şi mă bucur că cifrele economice ne sprijină în ceea ce avem de făcut. Eu sunt extrem de optimist într-o o victorie istorică a Partidului Social Democrat în 2016, pentru că în 2012 am candidat sub sigla USL şi e mai greu să cuantificăm aportul PSD, al PC, al UNPR, al PNL de atunci”, spune Radu Moldovan.

 

 

Liderii PSD din Bistrița-Năsăud s-au întâlnit în cadrul unei ședințe lungi de Birou Permanent Județean, întâlnire unde au fost luate și decizii în ceea ce privește organizarea partidului în vara și toamna acestui an. De asemenea, discuțiile au vizat și modul cum vor fi desemnați candidații pentru alegerile locale, criteriile dar și principalele direcții în care va merge PSD până la aceste alegeri.

Potrivit celor spuse de Radu Moldovan, din punct de vedere politic, lucrurile ar merge într-o direcție bună, iar liderii locali social-democrați sunt motivați să muncească din greu pentru câștigarea alegerilor din vara lui 2016.

În ceea ce privește viitorul său politic, Radu Moldovan susține că există șanse mari să candideze pentru un nou mandat la șefia organizației pe care o conduce din anul 2007.

Categoria: Politica Locala