ALEGERI ÎN PNL BN: MUNICIPIU, 25 MARTIE, JUDEŢ, 22 APRILIE

ALEGERI ÎN PNL BN: MUNICIPIU, 25 MARTIE, JUDEŢ, 22 APRILIE

Liberalii au stabilit la ultima şedinţă de Birou Politic Judeţean calendarul alegerilor interne. Potrivit preşedintelui PNL BN, deputatul Robert Sighiartău, data pentru alegerile în organizaţia municipală a fost stabilită pentru 25 martie, iar cea pentru conferinţa judeţeană pentru ziua de 22 aprilie.

Pentru organizarea cât mai corectă a acestor alegeri interne, spune deputatul Sighiartău, a fost constituită o comisie de organizare formată din următoarele persoane: Eugen Curteanu, Samuel Coman, Vasile Marc, Marius Rus sau George Gaftone.

„Îmi doresc o conferinţă judeţeană cu o participare cât mai largă a tuturor membrilor de partid. Vreau ca viitorul preşedinte să fie ales de câţi mai mulţi liberali, pentru că, în vederea pregătirii viitoarelor confruntări electorale, este nevoie de autoritate şi disciplină în partid”, spune Robert Sighiartău.

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte, Robert Sighiartău susţine că nu a luat încă decizia finală: „ Nu am reuşit să închei discuţiile cu toţi cei care aş vrea să discut. Îmi este foarte clar că PNL BN are nevoie de-o echipă la conducere, nu de un singur om, aşa că dacă candidez, trebuie să o fac alături de o echipă bine pregătită”, explică Sighiartău.

În ceea ce priveşte numele candidaţilor la şefia PNL Bistriţa, la ora actuală este vorba de Ioan Turc, actulul preşedinte interimar dar şi de Sorin Hangan, consilier municipal.

Ioan Turc şi-a anunţat candidatura la şefia organizaţiei municipale a PNL

Categoria: Politica