ALDE nu va fuziona cu PNL! Varujan Vosganian: Liderii din teritoriu vor liste separate la alegerile locale

ALDE nu va fuziona cu  PNL! Varujan Vosganian: Liderii din teritoriu vor liste separate la alegerile locale

Varujan Vosganian, vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE, a dezmintit informațiile apărute în spațiul public potrivit cărora ALDE ar urma să fuzioneze cu PNL, punctând că singurelele discuții purtate cu liberalii, în ultima perioadă, au vizat susținerea investirii Guvernului Orban. De altfel, Vosganian a susținut că filialele județene ALDE vor ca partidul să candideze singur la alegerile locale, scrie www.stiripesurse.ro

„Am asistat ieri la propagarea unei dezinformari, pe site-uri obscure de presă,și care nu este prima de acest fel, despre negocieri privind o eventuală fuziune cu PNL. Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) dezminte ferm orice astfel de discuții, în nici un moment nu a fost luată în calcul o asemenea variantă.

Singurele discuții purtate între conducerile ALDE și PSD au vizat susținerea investirii Guvernului Orban, în baza unui Acord în douăsprezece puncte acceptat de ambele părți și care se referă, cu deosebire, la proiecte de natură economică și nu la o alianță politică.

Mai mult decât atât, chiar ieri, în cadrul întâlnirii conducerii ALDE cu liderii filialelor județene, am avut discuții privind alegerile locale. Opțiunea larg împărtășită de participanți a fost aceea de a candida pe liste proprii”, a spus  Varujan Vosganian, vicepreședinte și purtător de cuvânt al ALDE.

Categoria: Politica

Scrie un comentariu

<