ALDE Bistriţa-Năsăud merge pe liste separate la alegerile locale din 2016

ALDE Bistriţa-Năsăud merge pe liste separate la alegerile locale din 2016

Preşedintele interimar al Alianţei Liberalilor şi Democraţilor BN, Dorin Popescu a confirmat astăzi faptul că formaţiunea politică pe care o reprezintă va merge pe liste proprii la alegerile locale din iunie 2016.

Popescu a mai spus că ALDE BN are şanse mari să treacă peste cele 5 procente necesare pentru a “prinde” locuri în consiliul municipal sau în cel judeţean.
“Avem în conducerea judeţeană a ALDE pe toţi primarii trecuţi graţie OUG 55 în fostul Partid Liberal Reformator, 11 la număr. De asemenea, edilul comunei Leşu, Ioan Pop a venit la ALDE, în timp ce un al primar al unei mari commune din judeţul nostru se va înscrie şi el la noi. Am început pregătirile pentru viitoarele alegeri, acum, partidul găsindu-se într-un amplu proces de reorganizare”, explică Popescu.
ALDE Bistriţa-Năsăud este condusă la nivel de judeţ de Dorin Popescu, în timp ce Gelu Muthi este preşedintele interimar al organizaţiei municipal.
Reamintim faptul că Traian Simionca (Livezile), Ioan Moniţa (Romuli), Eugen Benţa (Poiana Ilvei), Dumitru Bendean (Miceştii de Câmpie), Ioan Mate (Sânmihaiu de Câmpie), Ioan Cămărăşan (Silivaşu de Câmpie), Ioan Dedean (Şieuţ), Vasile Dologa (Tiha Bârgăului), Dumitru Tomşa (Urmeniş), au părăsit PNL pentru a se înscrie în PLR. De asemenea, au părăsit PDL pentru a se înscrie la PLR primarii Toma Someşan (Mărişelu) şi Gheorghe Bălăjan (Dumitra

Categoria: Politica Locala