sâmbătă, martie 28, 2020
2.8 C
Bistrița
More

  ALDE BISTRIŢA-NĂSĂUD merge cu 28 de delegaţi la congresul extraordinar din 22 aprilie

  Must Read

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau...

  30: România începe să își numere morții

  România își numără morții! Un bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara a murit din cauza...

  29 de decese sunt raportate până la această oră din cauaza infectării cu COVID 19

  Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această...
  Alin Cordoshttp://www.propolitica.ro
  ziar editat de MEDIA PROMPT COMMUNICATION SRL

  Miercuri, 12 aprilie 2017 a avut loc ședința Biroului Politic Județean ALDE B-N, ocazie cu care s-a stabilit lista de delegați ai filialei bistrițene pentru participarea la Congresul Extrordinar ALDE din perioada 21-22 aprilie 2017, la Palatul Parlamentului.

  Membrii biroului județean au propus prin vot unanim lista delegațiilor la Congres, numărul acestora fiind de 24 la care se adaugă 4 membrii de drept.

  Lista propusă de Biroul județean a fost validată apoi de către Delegația Teritorială Permanentă cu unanimitate de voturi.

  Președintele filialei Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean a făcut o scurtă informare cu această ocazie, referitoare la vizita prim-ministrului Sorin Grindeanu și a ministrului Transporturilor Alexandru Cuc în județul nostru, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la înfiinţarea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. S-au făcut referiri la politica centrală și locală, la programul de guvernare pe care cele două partide trebuie să îl îndeplinească conform angajamentelor din campanie, de asemenea s-au făcut precizări la principalele proiecte județene de care vor putea beneficia locuitorii județului în această legislatură.

  La această întâlnire senatorul Ioan Simionca și-a manifesta dorința că în perioda următoare dorește să organizeze în 9 Mai, un eveniment la nivel înalt sub patronajul Uniunii Mondiale de Folclor și în parteneriat cu Comisia de Cultură din Senat, comisie unde activează, cu titlul ”Susținem Uniunea Europeană” cu mesajul ”Mai aproape de folclor”.

  Vorbitorii au menționat rolul extrem de important al membrilor delegați la Congres, considerandu-l un nou început în strategia de dezvoltare a partidului pe o perioadă scurtă și medie de timp.

             Membrii delegați ai filialei ALDE B-N care vor participa la Congres sunt:

  de drept :

  Ioan Țintean, Constantin Brașoveanu, Ioan Simionca, Gelu Muthi,

  și

  membrii aleși prin vot :Gheorghe Bălăjan, Dumitru Bendean, Ioan Mate, Ioan Monița, Sever Mureșan, Traian Simionca, Ionuț Cifor, Dumitru Tomșa, Pompei Cocean, Dorin Nicula, Dorel Oltean, Nicolae Popescu, Vasile Mureșan, Vasile Bugnar, Sorin Roșu-Mareș, Nastasia-Ani Bob, Otilia Râpan, Iona Teodor Sîntu, Ștefan Sîngeorzan, George Coșbuc, Ioan Hojdea, Marius Brătfălean, Mihai Ivan, Dina Suciu.

  Reprezentanții filialei ALDE B-N vor susține candidatura președintelui Ioan Țintean pentru un loc în Biroul Politic Central ALDE și vor propune pentru un loc în componența Curții de Etică și Arbitraj ALDE pe d-na Ani Bob.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Latest News

  VIDEO: Daniel Suciu a donat în Sg. Băi 200 de măști, 50 de vizete și pachete cu alimente pentru vârstnici

  În acțiunea de împărțire a materialelor de protecție în Sg. Băi către personalul sanitar, polițiști sau...

  30: România începe să își numere morții

  România își numără morții! Un bărbat de 74 de ani din județul Hunedoara a murit din cauza infectării cu coronavirus.

  29 de decese sunt raportate până la această oră din cauaza infectării cu COVID 19

  Toate aceste decese au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață. Toate persoanele decedate sunt...

  Trei bistrițeni au fugit din izolare, dar au ajuns în carantină. Aproape 500.000 de lei este cuantumul amenzilor date pentru nerespectarea OM 3

  În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nistru, au fost angrenaţi în activităţi specifice peste 200 de poliţişti, 89 de jandarmi...

  Viceprimarul Cristian Niculae a donat 10.000 de lei către SJU BISTRIȚA

  Viceprimarul municipiului Bistrița, Cristian Niculae a donat suma de 10.000 de lei către Spitalul Județean de Urgență Bistrița. El explică...
  - Advertisement -

  More Articles Like This

  - Advertisement -