ALDE Bistriţa-Năsăud intră într-un amplu proces de reconstrucţie

ALDE Bistriţa-Năsăud intră într-un amplu proces de reconstrucţie

Preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean a anunţat astăzi că organizaţia judeţeană va intra într-un amplu proces de reconstrucţie. El a confirmat faptul că rezultatele obţinute de fiecare dintre cele 62 de filiale din judeţ vor fi analizate, deşi, ALDE Bistriţa-Năsăud ocupă locul patru într-un clasament naţional al liberal-democraţilor. Liderii ALDE Bistriţa-Năsăud au susţinut astăzi prima conferinţă de presă post-alegeri parlamentare, amfitrioni fiind Ioan Ţintean, Constantin Braşoveanu, Gelu Muti şi Ionel Tompa. În contextul trimiterii în Parlament a unui singur politician ALDE, Ioan Ţintean a anunţat că filiala va  intra într-un amplu proces de reconstrucţie.Preşedintele Ţintean a adăugat că filiala va intra într-un proces de reconstrucţie, asta pentru a dovedi în continuare că rămâne o filială solidă, atât la nivel judeţean cât şi la nivel naţional, iar cei care aderă la valorile liberale tradiţionale pot să opteze pentru ALDE BN.

IOAN ŢINTEAN:  „Sigur că se va face şi o analiză a tuturor responsabililor de structuri teritoriale, să vedem ce am realizat în aceste nouă luni de când eu am preluat filiala şi cât am reuşit să construim, până unde am ajuns, iar acolo unde sunt semne de slăbiciune, evident, să luăm măsura înlocuirii sau primenirii organizaţiilor locale. Noi, ca filială, aşteptăm aşezarea noii guvernări, a unui guvern format din PSD şi ALDE un guvern care să răspundă întrebărilor adresate de poporul român în campania electorală, dar nu numai în campanie, ci de mai multe luni.  Sunt convins că vor fi rezultate bune, pentru că această alianţă a mai funcţionat până în noiembrie 2015 şi a dat rezultate bune. Cred că şi filiala ALDE Bistriţa-Năsăud va creşte prin venirea unor noi colegi, unor noi membri, noi îi vom deschide porţile în continuare, iar cei care cred într-o construcţie liberală, solidă, cu valori tradiţionale, cu siguranţă ni se vor alătura”.

 

Reamintim faptul că ALDE Bistriţa-Năsăud va fi reprezentat în Parlament de senatorul Ioan Simionca, Ţintean pierzând locul de deputat în favoarea unei organizaţii ALDE dintr-un judeţ mai mare.

 

Categoria: Politica