AJUTĂ-L PE IANNIS . Doar 5 lei costă un bilet la tombola LUCIAN SĂNMĂRTEAN

AJUTĂ-L PE IANNIS . Doar 5 lei costă un bilet la tombola LUCIAN SĂNMĂRTEAN


Doneaza 5 lei pentru Iannis si participa la Tombola “Lucian Sanmartean”. Pe parcursul celor trei zile ale competitie Cupa “Lucian Sanmartean” se va organiza o tombola cu scop caritabil avand ca premii: un tricou original al nationalei de fotbal a Romaniei cu numarul 17 si autograful lui Sanmartean si 4 mingi de fotbal, oferite de compania de echipament sportiv Acerbis, deasemenea cu autograful original a lui Lucian Sanmartean. Banii vor fi donati in conturile mentionate mai jos ale lui COSTEA IANNIS-CHRISTIAN, un baietel bolnav de leucemie limfoblastica acuta ce necesita transplant de maduva la o clinica specilizata din Italia.

Au fost tiparite bilete inseriate cu valoare de 5 lei fiecare. Se pot achizitiona un numar nelimitat de bilete deoarece au  valoare de donatie.

La festivitatea de premiere de pe stadionul Jean Padureanu, duminica 13.08.2017 in jurul orei 17:00, biletele vor fi introduse intr-o urna si vor fi extrasi castigatorii premiilor mentionate mai sus.

REGULAMENT

SCOPUL DONAȚIEI

Iannis este un baietel de nici 7 ani care a fost diagnosticat cu o boala cumplita: leucemie limfoblastica acuta. Intrucat in Romania medicii si-au declinat competentele, declarandu-se neputinciosi in ceea ce-l priveste, parintii au decis sa-l transfere la o clinica din Italia, unde medicii s-au aratat dispusi sa-l trateze. Costurile pe care le presupune aceasta deplasare sunt imense, doar transplantul de celule stem de care are nevoie costand 160.000 de euro.

Conturile in care se pot face donatii sunt :
RO71RNCB0032120987210001 – COSTEA IANNIS-CHRISTIAN – BCR
RO62INGB0000999906116809 – COSTEA IANNIS CHRISTIAN – ING BANK

Categoria: EVENIMENT