Afacerea gunoaielor în BN e din lac în puț

Afacerea gunoaielor în BN e din lac în puț

Afacerea gunoaielor în BN e din lac în puț. O să ajungă ADI-ul ăsta un fel de Dorel al Agențiilor de Dezvoltare din toată țara. Tot ce fac e pe dos. După un contract reziliat de protejații de la Vitalia, care i-a lăsat ca la dentist, o negociere care a transformat primăriile în agenți comerciali pentru salubrizare și pe orășeni i-a lăsat de trei ori mai taxați decât locuitorii satelor, aflăm acum că trebuie să o ia de la capăt. Pentru că așa de tare s-au grăbit să servească pe tavă contractul cuiva, încât au omis un detaliu esențial: la masa negocierilor trebuia chemată toată lumea.
Că e lipsit de transparență ce au făcut, am spus-o și eu și colegii mei . Au răspuns că e politicianism și și-au văzut de treabă. Acum ni se confirmă și ceea ce am bănuit: că din cauza asta, a lipsei de transparență e și ilegal.
Iar instituția aceea pusă sa soluționeze contestațiile le-a dat peste nas și le cere acum să refacă procedura, după ce o altă firmă a sesizat. Adică anunț clar, toți cei care întrunesc condițiile la masa negocierilor și oferta cea mai bună câștigă. Iar în Consiliul Județean sunt juriști, dacă nu, avem și noi specialiști chiar și consilieri județeni,și haideți să faceți ca lucrurile să funcționeze, că e prea de tot..

Categoria: Politica