Adrian Crișan, cetățean de onoare al județului: ”Mulțumesc familiei și bunului Dumnezeu”!

Adrian Crișan, cetățean de onoare al județului: ”Mulțumesc familiei și bunului Dumnezeu”!

Adrian Crișan a jucat zilele trecute ultimul meci din acest an în Campionatul Franței, a schimbat 3 avioane și a ajuns azi dimineață la festivitatea organizată de Consiliul Județean BN.

De altfel,pentru el a fost amânată cu două zile toată ceremonia, ca să poată primi personal titlul de cetățean de onoare al județului. Modest ca de obicei, și vizibil emoționat, celmai bun jucător român de tenis de masă din toate timpurile a spus în fața invitaților prezenți la acest eveniment, bistrițeni de valoare din toate domeniile de activitate: ”Este o mare mândrie și o onoare pentru mine, mulțumesc Consiliului Județean, tuturor ziariștilor care m-au propus, întregului județ, clubului la care am activat 30 de ani și unde sper să activez pe viitor și ca antrenor. Mulțumesc familiei și bunului Dumnezeu pentru că fără El nu se poate face nimic”.

Adrian Crișan este de 10 ori campion național la simplu, medaliat cu bronz la europene și prezent la 5 ediții ale Jocurilor Olimpice, unde a abținut cel mai bun rezultat al unui român din toate timpurile, locul 5. E legitimat de 30 de ani la același club din România, CSM Bistrița, unde ar vrea să devină antrenor.

Ceremonia a fost condusă de Radu Moldovan,președintele Consiliului Județean Bistrița Năsăud, care a mai acordat diplome de excelență unor luptători de K1 și karate care s-au remarcat anul acesta, alături de antrenorii lor Burduhos și Cosmin Botezat, antrenorilor de karate Radu Sângeorzan, Marius Muti și Sorin Arjoca, dar și antrenorilor echipei de handbal CSM Bistrița, Horațiu Pașca și Radu Moldovan, alături de căpitanul echipei, Oana Chirilă.

Cetățeni de onoare ai județului Bistrița-Năsăud desemnați în anul 2016 au fost: sportivul Adrian Crișan -tenis de masă, Andreea Iulia Grad, care a terminat Universitatea Paris-Sorbona ca șefă de promoție, patronul MIS Grup Emil Iugan, scriitoarea Cleopatra Dana Lorințiu și academicianul Dumitru Protase, decorat în vară de președintele României Klaus Iohannis cu Ordinul Național ”Steaua României” în grad de Cavaler.

sportulbistritean.ro

 

Categoria: EVENIMENT