ADI Deşeuri a oficializat rezilierea contractului cu VITALIA . Ea are efect imediat

ADI Deşeuri a oficializat rezilierea contractului cu VITALIA . Ea are efect imediat

ADI Deşeuri, entitatea din cadrul CJ BN care a semnat contractul cu Vitalia SA s-a întrunit în această după-amiază pentru a lua la cunoştiinţă de cererea operatorului de salubritate de reziliere a contractului. ADU Deşeuri a oficilizat rezilierea contractului şi are la dispoziţie 90 de zile pentru a găsi un nou operator.

 

În data de 08.08.2016 S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. înaintează Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud „Declaraţia unilaterală de reziliere cu privire la încetarea Contractului, cu efect imediat.”

De asemenea, Operatorul informează Asociaţia că va “asigura, în condiţiile legii, continuitatea prestării serviciului până la preluarea gestiunii serviciului de către un nou operator, dar nu mai mult de 90 de zile de la data prezentei”.

Adunarea Generală a Asociaţiei s-a întrunit astăzi, 09.08.2016 într-o şedinţă extraordinară în cadrul căreia s-a analizat Declaraţia unilaterală de reziliere transmisă de Operator şi s-au analizat modalităţile legale pe care Asociaţia le are la dispoziţie în vederea asigurării continuităţii Serviciului de salubrizare  în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Asigurăm cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud că Asociaţia va depune toate diligenţele necesare, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în vederea continuităţii Serviciului de salubrizare în judeţ.

Categoria: Administratie