Acțiunea ”Camionul de Crăciun” din Basarabia s-a încheiat cu succes!

Acțiunea ”Camionul de Crăciun” din Basarabia s-a încheiat cu succes!


Echipa Tășuleasa Social s-a întors sănătoasă ieri seară, după finalizarea acțiunii de împărțit cadouri de Crăciun celor 4500 de copii din Raionul Glodeni, Republica Moldova.
Drumul nostru cu peripeții a fost presărat cu toate elementele care bucură sufletul atunci când știi că ceea ce faci e bine făcut și ne-a reamintit din nou cat de important e sa iti duci la bun sfarsit actiunile, indiferent de obstacolele intalnite.


Noi credem că această acțiune și-a avut rostul foarte bine întemeiat și ne bucurăm că la finalul acesteia, 4500 de copii din Glodeni au gustat din bucuriile provocate de Camionul de Crăciun, care la noi are deja o istorie de 16 ani.
Camionul de Crăciun în Basarabia a fost special și din cauza faptului că 1408 din 4500 de cadouri au fost dăruite de către Dumneavoastră, lucru pentru care vă mulțumim frumos. Nu putem să uităm nici de organizația germană Die Johanniter, care a inițiat acest proiect acum 25 de ani și are încredere în Tășuleasa Social să continuie o colaborare si un parteneriat de aproape 20 de ani.
Aducem mii de mulțumiri și Asociației Obștești Neemia din Basarabia, organizație care face lucruri minunate pentru comunitatea din Glodeni și care a fost alături de noi și ne-a sprijinit în organizarea Camionului, cu siguranta între noi s-a format o prietenie și colaborare de lungă durată.
Încheiem acest proiect, “Camionul de Crăciun 2018”, cu satisfacția lucrului bine făcut până la capăt și de această dată, în ciuda vremii vitrege cu care ne-am confruntat pe parcursul calatoriei noastre.
Suntem foarte bucuroși pentru această reușită și începem noul an de activități cu energie multă și pozitivă, acumulată de la toți oamenii frumoși și buni pe care i-am întâlnit în cale și în acest an!
Vă mulțumim și la mulți ani!

Fotografii: Mani Gutau si Oana Dragomir

Categoria: EVENIMENT