ACS Heniu Prundu Bârgăului se va reuni pe 27 iulie. Lotul va pleca în cantonament la Colibița

ACS Heniu Prundu Bârgăului se va reuni pe 27 iulie. Lotul va pleca în cantonament la Colibița

Finalista Cupei României, ACS Heniu Prundu Bârgăului, se va reuni în vederea noului sezon, pe 27 iulie, urmând ca în perioada 29 iulie – 5 august să efectueze un cantonament la Colibița și la baza de antrenament de pe Bârgău Arena. În weekendul 11-12 august, clubul nostru încearcă să organizeze un patrulater pe teren propriu, momentan fiind în așteptarea confirmărilor. În cazul în care turneul va pica, atunci prezentarea echipei va fi făcută cel mai probabil cu ocazia Zilelor Comunei Prundu Bârgăului, o săptămână mai târziu. De asemenea, pe 1 septembrie a fost antamat un meci amical cu Vulpițele Galbene Roman, echipă proaspăt promovată în Liga 2.
În privința lotului, ACS Heniu a pierdut-o pe Balázs Csilla, plecată în Ungaria, însă a reușit să aducă trei jucătoare de valoare: Mihaela Merlan(mijlocaș, CSS Târgoviște), desemnată cea mai bună jucătoare a finalei Cupei României, Daniela Mateş (fundaș/mijlocaș, Olimpia Cluj) și Iulia Zamfir (fundaș/mijlocaș, CS Navobi Iași), ultimele două fiind componente ale naționalei Under-19 a României.
„Mai suntem în discuții cu câteva jucătoare și este foarte probabil ca până la începutul noului sezon să mai facem câteva transferuri pentru a întări și mai mult echipa”, a spus antrenorul lui ACS Heniu, Calin Svoboda. 

Categoria: Sport