Accident Nepos: Trei fete şi un băiat au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă

Accident Nepos: Trei fete şi un băiat au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă

În această dimineaţă, un accident ce putea avea urmări grave, s-a petrecut la Nepos. O maşină a intrat într-un grup de patru copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani

Potrivit directorului Liceului Tehnologic Feldru, profesorul Călin Sbârciu, în momentul când a ajuns la locul accidentului, unul din copiii loviţi de maşină, Marius Ani, de 14 ani, elev în clasa a opta la Nepos, a fost urcat într-o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

Sbârciu mai povesteşte că celelalte trei fete care au dorit să meargă la cursuri după accident, au acuzat dureri mari, ceea ce l-a făcut să sune la 112, cele trei eleve din Nepos fiind şi ele transportate la SJU Bistriţa. E vorba de Maria Grec, clasa a V-a, Mariana Ani, clasa a VI-a şi Naomi Ani din clasa a opta.

Din fericire, toţi cei patru copii internaţi la SJU Bistriţa se află în afara oricărui pericol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Crina Sârb, în apleul iniţial a fost sesizată accidentarea unui singur pieton. O femeie de 25 ani din Ilva Mică, care circula pe DN 17 D, spre Năsăud, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile meteo a ieşit de pe partea carosabilă, unde a acroşat un minor de 15 ani, care circula regulamentar în calitate de pieton. Şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest., rezultatul fiind negativ. Ulterior, un profesor a sunat şi a anunţat că au mai fost trei copii, care au intrat în şcoală, dar care vor fi evaluaţi de medici.

Mai mult, Poliţia bistriţeană va aplica sancţiuni contravenţionale conform art. 105, punctul 28, din OUG 195/2002.28 care vizează  neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă, potrivit reglementărilor în vigoare.

 

Categoria: EVENIMENT