Accident grav de maşină la Tureac. Un tânăr de 24 de ani încarcerat a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber

Accident grav de maşină la Tureac. Un tânăr de 24 de ani încarcerat a fost salvat de un pompier aflat în timpul liber

În urma cu puțin timp, pe raza localității Tureac, în urma unui accident rutier, un bărbat în vârstă de 24 de ani a rămas captiv între fiarele contorsionate ale autoturismului pe care îl conducea.

În accident au fost implicate trei persoane ( două în microbuz și una în autoturism – încarcerată ). Printre primele mașini din trafic oprite la locul accidentului se afla și un coleg de la G.I.S. Prundu Bîrgăului, plutonier Ionuț Rusu, care a intrat în autoturismul implicat în accident și i-a acordat șoferului primul ajutor până la sosirea echipajelor din tura de serviciu.

 

Bărbatul – în vârstă de 24 de ani – era prins intre volan, scaun și bord, astfel că echipajul de descarcerare a fost nevoit să îndepărteze mai multe elemente de caroserie pentru a asigura accesul complet și extragerea victimei.

Bărbatul era inconștient, dar echipajele medicale (TIM, EPA și SAJ) au făcut eforturi susținute pentru a-i menține funcțiile vitale. După extragere a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, prezentau excoriații și leziuni ușoare, au refuzat transportul la spital.

 

Categoria: EVENIMENT